Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

19Monika90

Ciaza czy stres?

Polecane posty

Mam pytanie.... kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia ale stosunek zostal przerwany dlugi czas przed wytryskiem wiec niemozliwe jest aby nasienie dostalo sie do mnie.... Przed okresem mialam teperature 37 stopni... Teraz dostalam okres i spadla mi do 36,6 a potem wzrosla znow.... po poludniu mam 37,1 . Faktem jest tez ze jestem bardzo zestresowana.... Uwazacie ze to ciaza czy stres? Prosze o szybka odp... :(

moze byc przez stres ale zamiast sie martwic zrob po prostu test!

Chcialam jeszcze dodac bo zapomnialam...ze dopiero bylam przeziebiona i sie wyleczylam... kilka dni temu doslownie

to tymbardziej moglo wplynac na to - ale naprawde zrob sobie test i bedziesz spokojniejsza - na ciaze to nie wyglada

Gość fioletowa ksiezniczka
zależy w któym dc to robiłaś.. no no ;] ale gratuluję rozsądku.. ;o

szczerze to nie rozumiem.......przeciez dostalas okres, wiec samo z siebie wyklucza ciaze, a temp 37.1 to nawet nie jest stan podgoraczkowy....... w razie watpliwosci w ciazy nie ma@, moga wystapic nieznaczne plamienia w terminie@, ale tez nie jest to normalne....to tak zeby uprzedzic nastepne pytanie, a propos @ w ciazy radze sie wyluzowac i nie schizowac, nie jestes w ciazy