Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnatakajakaś

czy jeśli

Polecane posty

Gość smutnatakajakaś
nie przejdzie po trzech miesiącach myślałam że może .. ale kiedy znów się odezwał, te wahania w rozmowach ... to szukanie kontaktów.. zrozumiałam że jest nadzieja .. i wiem że wróci ..jeszcze pól roku przyjedzie do polski ... ona zostanie tu i znów go odzyskam .. juz tylko 4 miesiące i 23 dni

voalka - nie przekonuj, bo i tak nie przekonasz. Ona musi dojrzeć do tego sama. Nawet, jeśli wypowie sie tutaj 1000 osób i każda powie - to palant, dupek, oszukuje Cię i nie wart Twego spojrzenia nawet - to i tak nie uwierzy. Ten typ tak ma ;)

Gość taktak....
przykro mi Cię czytać, bo cierpisz, ale posłuchaj siebie. Ty piszczysz jak pies. Nie masz do siebie szacunku, więc facet Cię olał. W zdecydowanej większości przypadków jest tak, że jak facet oleje to nie wróci. Poza tym on bzyka swoją kobietę nie Ciebie, bo TY już nie jesteś JEGO kobietą. Jesteś tylko byłą. Nie łudź się, bo zadręczasz się bezsensownie. Zacznij żyć swoim życiem i daj mu spokój. Nie macie szans na nic.

Gość smutnatakajakaś
to nie ma znaczenia 4 meisiące i 23 dni albo go odzyskam albo mnie nie będzie nie ma innej opcji ...minęło już prawie 5 miesięcy i nadal jestem wierna temu mysleniu i jedynej miłości swojego życia ..

Gość weź ty
daj sobie spokój z przeszłością, bo się rozczarujesz, wiem z autopsji. NIE WRÓCI. Poszukaj kogoś.

Gość smutnatakajakaś
nigdy w życiu ... nie zdradzę swojej drugiej połówki on był, i będzie do samej śmierci jedynym

Wiem po sobie. Ja też czekałam, łudziłam się, szukalam symptomów, że jemu mimo wszystko zależy. Ale czas mijał, rany si ę goiły i kiedy tamta mu się znudziła i zapragnął powrotu, bo nagle odkrył, że jestem miłością jego życia, to nic z tego ;) Bóg mi oddał rozum na czas ;) Oby autorce też oddał...

Gość smutnatakajakaś
mnie nie odda... udaje przed wszystkimi że jest ok ... ze juz sie niby pogodziłam.. żeby tylko mi dali spokój i na siłe nie pocieszali .. ale wszystko już zaplanowane albo wróci .. albo odejdę.. kochając tego jedynego wiernie i do końca...

Twoje życie rób co chcesz. Tylko co miał na celu ten topic? Czego oczekujesz? Spotkania z paroma naiwnymi dziewczynkami, które ślepo wierzą złudzeniom tak, jak i Ty i będziecie się razem w tych złudzeniach pławić?

Gość smutnatakajakaś
to miałą byc czysta i rzeczywista ocena faktów i zdarzeń... ale oczywiście każdy musiał dorzucić swoje poboczne trzy grosze

No to nastąpiła czysta ocena, ale nie przyjmujesz jej do siebie, bo Ci sie nie podoba. To zrozumiałe. Życzę... powodzenia i niech Ci się wiedzie - jakkolwiek chcesz.

Gość smutnatakajakaś
to nie ocena tylko przekreślanie z góry że nie można do siebie wrócić nawet po latach

Gość a ja Ciebie doskonale
rozumiem bo przezywam cos podobnego.... wiem jakie to trudne :(

Dokładnie!!!!! Ja już jestem stara 30-letnia baba, więc u mnie jeszcze doszło gadanie "życzliwych" koleżanek, a co jeśli nikt inny mnie nie zechce... ;) Ale na przekór wszystkim i na początku też trochę samej sobie - dałam radę i nawet jestem gotowa się zakochać :P Najważniejsze to z szacunkiem spojrzeć na siebie w lustrze :)

Gość smutnatakajakaś
może wy potraficie kochać żeby kochać i z kimś być ja jak kocham to raz i na zawsze... spotkania na pare razy już dawno za mną... to były 3 lata.. i u mnie nic nigdy się nie zmieni... nie mam zamiaru czekac parę lat wyć z bólu i cierpieć ... wiedząc że on był i zawsze będize tym jedynym... takie rzeczy sie wie.. i czuje... każdy wie kiedy spotyka tą swoją drugą połowę

Gość weź ty
ja też miałam ślepe oczęta jak ty smutna, ale po latach wiem, że nie wart był moich zmarnowanych lat w nadzieji, że wróci. Teraz on cierpi a ja mam męża i 3 dzieci.

Gość smutnatakajakaś
ja nie będę czekac kilku lat .. maks do lipca jak wróci zagranicy jeśli nie wolę odejść po co się skazywac na męki i tortury wiedząc że drugiej połówki nie ma odeszła .. po co

Gość smutnatakajakaś
tak bo wtedy będzie w kraju .. więc przy okazji jeśli nie wróci będzie wiedział że odeszłam .. chce żeby wiedział

Gość asdfghjklk
to odejdź od razu chyba, że lubisz pokazywać facetom jaką szmatą jesteś i że jesteś jak ta su.ka na zawołanie takich bab niecierpię, takie jak ty omijam z daleka

Gość smutnatakakajakaś
:(

Gość tht
tzn. że emocjonalnie jest 0 angażacji. zwraca uwagę na Ciebie dopiero gdy robisz z siebie to co robisz przy nim. tzn. że Ty masz 0 dobrej angażacji i zaangażację +10. tzn. że kolesia nie męczysz tylko siebie. jak by był naprawdę Twój dla Ciebie to byś zobaczyła że jest zupełnie inny niż go widzisz. truely holly truely.

Gość smutnatakakajakaś
tht a mógłbyś przetłumaczyć na polski :P

Gość smutnatakakajakaś
teraz zamilkł nie pojawia się na skype wcale .. ale za to zaczął szukać i wypytywać o mnie naszych wspólnych znajomych :O