Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnatakajakaś

czy jeśli

Polecane posty

Gość smutnatakajakaś

czy jeśli facet który odszedł: - udaje że jest sam - nie przyznaje się że kogoś ma - po najgorszych wyzwiskach i obelgach ode mnie udaje że to deszcz pada - normalnie rozmawia im gorzej go traktuje - sam szuka kontaktu ale jednocześnie udaje że to tylko o przyjaźń mu chodzi Jest szansa, że przemyśli i wróci chociaż mija już 5 miesięcy jak odszedł :(

Gość gwreg
jest szansa wg mnie, chyba trochę jest zaangażowany ale naprawdę byś takiego chciała z powrotem??

Gość facet tylko cie lubi
nie,facet po prostu chce utrzymywac kontakt,nie obiecuj sobie za wiele

Gość smutnatakajakaś
to nie ma znaczenia teraz czy bym chciała czy nie... teraz chcę wiedzieć czy jest szansa po tym jak się zachowuje że wróci .... tylko że jest z tamtą za granicą ... ale ona za pół roku wraca on zostaje tam na kolejne 2 lata...:O

Gość smutnatakajakaś
gdyby tylko lubił i utrzymywał kontakt.. to by raczej po tym co mu mowie i mówiłam dla samej przyjaźni nie chciał ...

Gość ja pinkole
zacznij zyc w realnym swiecie a przsestan fantazjowac.

Gość smutnatakajakaś
ja nie pytam o rady jak mam żyć tylko o ocenę konkretnego stanu

Gość do zagłębiaka
wiesz jesteś fajn-a/y,pzdr🖐️

sorka za poprzedni post coś nie poszedł .. uważam że szanse są zawsze są.. i zawsze warto czekać

Wie, że mu tam samemu będzie smutno. Nie wie, czy obecna będzie czekała. Chce mieć kogos \"w razie co\". Tak myślę. :O

Gość smutnatakajakaś
ale on nie jest tam sam .. jest z inną ... ale już po pierwszym tygodniu pisał.. niestety że tak wyszło ... a na pytanie czy jest mu lepiej napisał po długiej ciszy inaczej ... odzywa się tylko jak jest w pracy.. nigdy jak jest w domu.. jak jest a odezwę się kiedy jest w domu .. pisze idę już spać .. teraz nie mogę rozmawiać .. zawsze mówi w liczbie pojedynczej ..nie ma tematu tej drugiej nigdy ..

Gość smutnatakajakaś
nie chce zrywać kontaktu ... chce go za wszelką cenę odzyskać... :(

Gość smutnatakajakaś
odzyskanie swojej drugiej połówki jest warte wszystkiego ...

Taaaaaa... Dorośniesz - zmądrzejesz :) Oby!! Powodzenia w życiu w świecie złudzeń

Gość smutnatakajakaś
w tym wieku już raczej się nie rośnie chyba że wszerz ;)

Gość smutnatakajakaś
byliśmy dla siebie stworzeni .. byliśmy swoimi drugimi połówkami które spotykają się raz w życiu ... to nie był związek paru spotkań ale trzy lata życia z zaplanowanym ślubem , planami na przyszłość i wybranymi imionami dla dzieci

Gość smutnatakajakaś
ja wierzę że to tylko chwilowy kryzys wyszaleje się.. i wróci... bo jestem pewna że już żałuje.. tylko że jest bardzo uparty i nigdy nie przyznaje się do błędu .. woli przeczekać

Gość ciekawe ze bycie
Twoja "druga polówką" nie przeszkadza mu w posuwaniu innej laski :P weź się uspokój ma wyrzuty sumienia wobec Ciebie, czuje jakiś sentyment ale jest z nią - a nie z Tobą, tak?

Kochana, ja też tak mówiłam... Miał być wspólny dom, wspólna przyszłość itd. W ogień bym wskoczyła za nim, zaprzedałabym duszę diabłu i cuda na kiju. I co??? Teraz on ma swoje życie, a ja swoje. Wyszałał się i chciał wrócić - nic z tego :P Szanuję siebie i nie pozwolę by ktoś mną pomiatał i zabawiał się jak szmacianą laleczką. Tobie też to radzę, bo brak szacunku do sieie samej, to najgorsze...

Gość smutnatakajakaś
owszem jest ale on już taki jest nawet jeśli popełni błąd .. nigdy sie nie przyzna.. dlatego teraz może być tylko żeby być .. raz że są za granicą i ona ma zaplanowany powrót za 4 miesiące on zostaje... a znam go dla niego to nie problem przemęczyć się .. poudawać... po rozmowach widzę .. że już żałuje.. widziałam ich wspólne fotki .. chłód na kilometr.. minę ma jakby mieli go zaraz zastrzelić ... nie to co ze mną zawsze uśmiechnięty, i radosny

Gość ciekawe ze bycie
popatrz na zdjęcia Brada Pitta z Aniston i z Angelina....;) z Aniston się ożenił i ładnie się uśmiechał na zdjęciach, ale zostawił ją dla Angeliny i z nią założył rodziną...a na zdjęciach jakoś mniej uśmiechnięty... może wydoroślał? i nie przeszkadza Ci, że on się tak "męczy" i "udaje" figlując z nią w łóżku - kiedy Ty wypłakujesz się na kafe?

Gość taktak....
nie wróci, może mu Cię żal po prostu czy coś

Gość smutnatakajakaś
jak go znam to potrafi znaleźc milion powodów dla omijania łóżka choćby praca .. zawsze jak pracował to o 20 już musiał spać ..

Gość ciekawe ze bycie
oj... przestań pisać takie bzdury bo pomyślę że robisz sobie z nas jaja

Gość smutnatakajakaś
podajesz jakieś przykłady z bajki ... przecież to widać jak człowiek jest z kimś to chce być blisko, przytulać się .. na zdjęciach też a jak ktoś siedzi pół metra od kogoś , uśmiecha jak by go bolały wszystkei zęby jak ktoś robi fotkę... porównywałam z nasyzmi, nawet te robione u mnie w domu, pełny usmiech , przytuleni do siebie, zawsze blisko

Gość ciekawe ze bycie
przykład może i jest z bajki, ale odnosi się do zdjęc - o czym piszesz - więc generalnie mało "poważnej" sprawy jeśli chodzi o dowody na czyjeś uczucia chcesz wierzyć to sobie wierz że do Ciebie wróci co komu do tego tylko właściwie po co pytasz innych o zdanie?