Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co to..............

co to za plamienie???????????

Polecane posty

Gość nie wiem co to..............

mam dlugie cylke 35 dniowe, ostatnia @ 12 stycznia i od 2 lutego mam plamienie brazowe, praktycznie nie zabarwione krwia. Jest tego baaardzo malo! przestalam brac w tym cyklu luteine, czy ma to zwiazek z plamieniem??? Czy @ wczesniej przyszla???? tylko skapa??? Dodam jeszcze, ze luteine bralam na wyregolowanie @, wg mojego gina mam za dlugie cykle, ale badan mi nie zalecil! czy to moze byc plamienie owulacyjne??? a jesli tak, to czy nie trwa za dlugo???

Gość nie wiem co to........
nikt sie nie wypowie?

Gość zośka...
mozliwe jest ze są to plamienia owulacyjne ale radze zgłos sie do lekarza pozdrawiam:)

Gość zośka...
nie napisałas czy bierzesz jakies tabletki antykoncepcyjne , czy współzyjesz...

Gość zośka...
jezeli bierzesz tabletki mogą one byc przez nie , natomiast jezeli wykluczsz ciaze to zgłos sie do lekarza

Gość kałamarz
Ach ta luteina, ostatnio na wszystko zdaje się.... bardzo mozliwe, że masz zaburzoną gospodarkę hormonalną albo problem z jajnikami, które żle zareagowały na luteinę. Bez gina się nie obejdzie....niech Ci zrobi cytologię

Gość nie wiem co to..........
dzieki za odzew. nie biore tabletek, wspolzyje. Luteine bralam od pazdziernika i wczesniej nic sie nie dzialo, ostatnio po luteinie @ dostalam w 40dc i dlatego w tym odstawilam, bo skoro nie pomaga.........? do gina ide w przyszlym tyg.