Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupi kolo

czy spodoba sie to mojej dziewczynie?

Polecane posty

Gość serrrio to
jesli bys sie wybral do sklepu z bizuteria to kupilbys cos ladniejszego za ta cene. jakas bransoletke. albo kolczyki . lepiej nie kupuj uzywanego . a to jest takie przecietne;/

Gość łonaaaaaaaaa
za 29 zł znajdziesz lepsze sreberko :) poszukaj, chociaz to nie jest az takie złe

Gość bum tarara bum
to by mi sie nie spodobało bo to nie zestaw i jakos do niczego nie pasuje. Już lepiej ta bransoletka czy ta zawieszka w kształcie serca, takie coś by mnie ucieszyło, fajny prezent na Walentynnki

Gość awril
podoba mi sie to,ze myslisz o swojej dziewczynie...spodobał mi sie twoj wpis i dlatego powiem ci -zrob tak jak radza ci wyzej dziewczyny...srebro nie jest drogie i naprawde za 25 zł kupisz cos ładnego i nowego dla swojej ukochanej...np sliczna jest ta bransoletka...ale decyzja nalezy do ciebie

Gość te rzeczy sa naprawde ladne
powiem ci tak: lepiej bedzie wygladac jak kupisz dziewczynie cos nowego te rzeczy uzywane sa naprawde fajne i to fajna okazja bo raczej tylu rzeczy nie kupisz za taka kase - za taki lanuszek z wisiorkiem z cyrkoniami dasz ok 30 zł a tumasz 3 lancuszki i jeszcze broche i pierscien:) wiecc to fajna aukcja ale nie na walentynki!! kup dziewczynie cos nowego a aukcje pokaz i spytaj czy by nie chciala tego.. bez okazji:)

Gość florentyna4
tez mi sie tak wydaje - kup cos nowego w ladnym pudeleczku. nie musi byc to wcale cos duzego. ale ja np lubie swiadomosc, ze facet troche pochodzil za moim prezentem i poogladam, powybieral. a nie rach ciach na allegro

Jesli juz musialabym wybierac to ta zawieszka z drugiego linka lepsza :P Ale najlepiej pochodz po sklepach bo za ta cene to faktycznie cos lepszego znajdziesz 🌻