Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość creativegirl

CO TO U LICHA BYŁO??????????

Polecane posty

Gość creativegirl

dzis uprawialam z moim facetem petting [ "na 4 paluszki" ] bylismy w dogodnej pozycji do stymulacji punktu G.... orgazm mialam nieziemski ale gdy tylko wyjal palce to wylala sie ze mnie taka jakby woda..... taki plyn ktory nie pachnie..... bylam cala mokra.............. CO TO BYLO??????????? czy ktos tak kiedys mial?

Gość karizma
To był kobiecy orgazm, tzw. ejakulacja damska. Musiałąs byc bardzo bardzo podniecona.Masz szczescie ja nigdy tak nie miałam.

Gość stara ale nowa
no no no :) brawo:)

Gość creativegirl
tak? boze ja rozpaczam co sie dzieje [ na poczatku pomyslalam ze sie z tej rozkoszy.....posikalam........:/ ] a mam jeszcze jedno pytanie......... teraz [ po tej "ejakulacji damskiej" ] boli mnie podbrzusze.... mozliwe ze od zbyt glebokiej penetracji?

Gość karizma
Niewiem dlaczego boli, moze to skutek tego podniecenia jakie miałas.Było napewno wielkie.Poczekaj kilka dni ,jezeli nie przejdzie udaj sie do lekarza,ale mysle ze powinno Ci przejsc.

Gość creativegirl
oh dziekuje wam kochane! boze ja juz sobie jakies dzikie afrykanskie choroby wymyslam.... a tu takie zaskoczenie:) dziekuje raz jeszcze :*:*:*:*:*:* P.s: teraz juz wiem co to bylo to poczytam o tym wiecej DZIEKI WIELKIE:*

Gość No coż
Nie masz za co dziękowac,ucz sie :)