Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smileface

Muzyka z Lejdis !!!!

Polecane posty

Gość elusiamalinka
ja tez szukam tej piosenki, ktorą slychac w 30 minucie, jak Korba mysli ze roze dostala od Ervina, i pozniej rozmawia z sekretarka i tam wlasnie leci w tle ta muzyczka, ale slow zbytnio nie moge wyczaic bo moj english i noo good :P wiec jakby ktos wiedzial co to za muzyczka to bardzo prosze o podanie tytułu :) mi sie wydaje ze spiewa to jakas mloda dziewczyna, nawet przez chwile przeszlo mi przez mysl blog, hehe :D

Gość ewusiek
a ja poszukuje tej piosenki gdy gośka leci do brukseli jez świetna ale mam tylko fragment i za nic nie mogę się dowiedziec jaki ma tytul ;(

Gość topolino
witam co to jest za piosenka kiedy gosia leci do brukseli?

Gość polika91
szukam piosenki kiedy lucy z monika ogladaja filmy marka jak nagrywał kobiety i tam tanczy arleta w kuchni lucy :)

Gość krisbeepl
witam ja szukam piosenki ktora leci w tle od momentu jak goska przychodzi do luci i mowi ze winda sie popsula a najlepiej ja slychac jak korba odwiedza ojca taka spokojna gitara akustyczna i cienki glos kobiecy czy dziewczecy

Gość Jadzinka
interesuje mnie piosenka, która leci w momencie jak Monika prosi męża żeby nie palił przy dziecku

Gość lejjki
szukam piosenki z filmu lejdis leci ona w momencie kiedy korba tanczy z erwinem... nigdzie jej nie ma ktos cos wie? slowa leca mniej wiecej tak "watch you sleepin in the morning till the moment you open your eyes, it's like a promise rising sun... i'm yours and youre mine" cos takiego mozliwe ze troche pomieszalem bo facet niewyraznie spiewa. prosze o kontakt jezeli wiecie co to za utwor gg 9113920 z gory dziekuje

Gość rutkowska
chce sie dowiedziec co to za piosenka kiedy Kicia mowi o tym slynnym nietoprzeu z bali haa..ta piosenka mi sie podoba a dokladnie jej urywek;)

Gość rutkowska
ten e-mail jest poprawny heeee

Gość Rogue
Wie ktoś może co to za kawałek, który leci kiedy pijana Korba się obściskuje z Erwinem? Zajebisty kawałek to tańczenia. Błagam pomóżcie nigdzie go nie mogę znaleźć. Pozdrawiam

Gość Anna__21
Our Love Is Real- Kosinus Records

Gość Rogue
Dzięki, za odpowiedź, ale mi chodziło o ten co leci później. Jak ona już jest nawalona i się na niego rzuciła ;P taka totalnie dyskotekowa muza :D

Gość Anna__21
nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda, ale i tak zapytam. Czy ktoś orientuje się może jaki jest tytuł piosenki z "Lejdis" 1. lecącej na samym początku?? tj. na sylwestrze (podczas tańca Lucy i jej faceta i obok wijącej się Arletki) 2. w chwili jak trwa sielanka Gosi i Artura i tworzą sobie sałatkę (piosenka chyba po włosku) dzięki jeśli ktoś mi odpisze

Gość ktto tto wyykoonuujee
a kto wykonuje piosenke, ktora leci na samym poczatku "Lejdis" ? gdy kamera najezdza na taras z impreza, zanim padna pierwsze slowa bohaterek slow nie ma, tylko muzyka i cos parapa papa...

Gość monia493
piosenka której większość nie może znależć z końca filmu to: Smooth Jazz - Slow Dance, jest ona też w scieżce dźwiękowej do filmu "Twarzą w twarz".