Gość ksiunia Napisano Luty 15, 2008 moja koleżanka miała do 7 miesiąca ciaży okres a wszystko było w porzadku wiec jeszcze nic nei jest pewne:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzka1986 Napisano Luty 15, 2008 o kurcze.ale to nie pewne.kazdy ma inny organizm.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzka1986 Napisano Luty 15, 2008 wy tutaj nie macie straszyc mlodych ludzi.tylko pisac prawde. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzia1986 0 Napisano Luty 16, 2008 dlaczego nikt nie odpisuje....czyj jak mam okres to moge zrobic test??czy on bedzie wtedy prawidłowy???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to kupa Napisano Luty 16, 2008 dostałaś okres to po co chcesz robić test ;/ bez sensu jak jest delikatne plamienie a nie normalny okres to zrób jak normalny okres jak co miesiąc nie rób ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość insside Napisano Czerwiec 4, 2008 z chłopakiem staramy sie o dziecko.. ale zawsze nam nie wychodzi, nie wiem dlaczego.... spróbowaliśmy jeszcze raz.. miesiączkę mam juz uregulowana. czy istnieją jakieś sposoby na to by w nią zajść bez żadnego powodu ?? dieta itp??? proszę o rade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach