Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonaqa24

20 tydzien, boli macica i kuje...

Polecane posty

Gość bonaqa24

Witam wszytskie dziewczynki:) Dzis jest u mnie 20 tyg jak jestem w ciazy, Pierwsza ciaze poronilam i dlatego tak sie bardzo martwie, od paru dni moze od tyg zaczelam odczuwac ruchy to znaczy takie pukanie na dole brzucha, mam nadzieje ze tych ruchow z niczym innym nie myle i ze to sa ruchy dzidzi:) tak jakby mialo powietrez z pochwy czasami wyleciec:) a druga moja sprawa to dlaczego tak od 3 dni kuje mnie brzuszek, nie boli mnie caly czas i przestaje jak sie poloze ale sa to tak jakby skurcze, moze nie tyle brzuch co macica? czy to normalne????

Niektóre z was są nienormalne :O Pierwszą ciążę poroniłaś a teraz cię boli i nie idziesz do lekarza tylko pytasz na forum? A od czego są ginekolodzy? I później takie nieodpowiedzialne osoby mają dzieci.

bonaqa24 - ja tez poronilam teraz jestem w 26 tc i tez czuje czasem to co ty.Pytalam lekarza klucie to rozciaganie sie macicy.Mam bole krocza nie wiem czy o to ci chodzilo z tego co mowil lekarz to macica zaczyna przygotowywac sie do porodu.Rozwarcia nie stwierdzil.Wez nospe mozesz brac nawet 2x3.Sadze jednak ze moglabys sie przejsc do lekarza lepiej dmuchac na zimne badz ODPOWIEDZIALNA;)

Chinka Czikuczikulinka - chodze częściej od ciebie ! i nie latam z każdym bólem bo mam 2 lekarzy ginekologów i oby dwoje mówią że musi poboleć bo sie rozciąga - ja piernicze przecież tam rośnie płód !!!!!!!!!!!!!!!! i ty nazwyasz osoby które nie chodzą z każdym pierdnięciem do lekarza nieodpowiedzialnymi - weź zastanów sie czy dobrze oceniasz ludzi tylkoo na podstawei tego co sobie ubzdurasz !!!!!!!!

do autorki - raczej nic zlego ci sie nie dzieje ale jak masz watpliwosci zadzwon po prostu do swojego gina i mu o tym powiedz, bedziesz spokojniejsza powodzenia

jak juz wspominalam rok temu poronilam a z obecna ciaza na poczatku tez byly problemy i powiem ci MĄDRA eudaiomonia ze jak mnie tylko brzuszek mocniej zakuje to zapieprzam do lekarza a nawet jak trzeba i lekarz ma watpliwosci to do szpitala chocby na jeden dzien i g.... powinno to kogokolwiek obchodzic bo to moja dupa i przede wszystkim moje dziecko i to ja plulabym sobie w brode gdyby cos... Wiec ubieram sie i lece z \"pierdnieciem\"wiec sie odwal i pilnuj swoich pieknych zebow!a jesli chodzi o zeby to skoro masz pol rodziny\"stomatologow\"sadystow powinnas wiedziec ze zeby w ciazy psuja sie zwlaszcza gdy bierze sie jakies leki.To wszystko co mialam do ciebie pani MĄDRA.

Gość dorissima
czesc dziewczyny czy ktorasjest z krakowa bo mam termin na czerwiec i jeszcze nie wybralam porodowki

Gość KŁUJE nie KUJE
kują, to w Pacanowie Kozy