Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety po prostu tak jest

jestem kiepska w łóżku

Polecane posty

mialam 3 chlopakow i kazdy ze mna zrywal. ostatni powiedzial, ze z nowa jest mu o niebo lepiej w lozku.... ZALAMKA!!!!!!!!

a pytałas sie ich co jest nie tak?

tak - ze sie wstydze - ze mam kaprysy - ze sie nie zgadzam na wszystko czego chca

wstyd? hmmm mozna się go wyzbyc a to ze się nie zgadzasz na wszystko to wcale zadna wada :) nie kazdy lubi wszystko....a co to za kaprysy?

jakie kaprysy? no na przykład, że mogę kochac się jedynie na prześcieradle koloru różowego w brązowe gwiazdki na innym nie mam orgazmu :-o

Gość Ajatollach__Seksu
No toś po bandzie pojechał podszywko :D

Gość ja sobie mysle ze
nie daj sobie tego wmowic, co ty:D ja tez tak mialam, myslalam ze jestem do bani, mialam 2 facetow i z obydwoma zawsze bylo moze nie kiepsko ale srednio;) a teraz mam tego, ktory jest juz ostatnnim:P i jest swietnie, odkrylam nowa siebie w lozku, robie takie rzeczy, na ktore kiedys sie wypinalam i zarzekalam sie, ze nigdy w zyciu! wzystko jest kwestia partnera i podejscia;) p.s podszyw niezly:D

Gość jygyj
"- ze sie wstydze - ze mam kaprysy - ze sie nie zgadzam na wszystko czego chca" przecież to faktycznie zniechęca

ja tez miałem 3 kobiety i tez z nimi zerwałem ...takie życie

Gość fassolka
Facet musial Cie bardzo kochac, skoro zerwal z Toba, bo jestes wstydliwa w lozku:O

Gość Masturbatorek
Jesteś do dupy ! Ja bym Ci nawet nie pozwolił zmiętosić mojego śmierdzącego moczem i zatęchłą spermą obrzezanego żydwoskiego flejtucha ! Sam wale konia i to ubóstwiam !

to znaczy seks po ciemku zazwyczaj. nie chcialam analu, oral tak. aha i nie chcialam pozycji na jezdzca :( bo sie wstydzilam bo jestem pulchniutka (ale nie mam nadwagi ani nie jestem gruba, po prostu waze o jakies 5 kg za duzo wg mnie). kaprysy? no to wlasnie chyba mu chodzilo o ta ciemnosc. a moze o to ze chcialam zeby mnie dotykal czesto? znaczy bo normalnie nie mialam orgazmu tylko jak mnie dotykał...