Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze wiecie

krzywy kregosług=cesarka?

Polecane posty

Gość moze wiecie

mama skrzywienie kregosłupa - nie az takie duze i niedawno polozna powiedziala mi zebym szla do ortopedy to da mi skierowanie na cesarke, gdyz to najlepsze rozwiazanie. slyszalyscie o tym? ja chce rodzic naturalnie

Gość gość
pierwsze slysze, moja kolezanka miala a i owszem ale krzywa miednice, w trakcie naturalnego porodu moglaby uszkodzic dzidziusia wiec odrazu dostala skierowanie na cesarke

Gość nie martw się123
możesz rodzić naturalnie, moja siostra ma lordoze ze skoliozą (czyli \"full wypas\") i rodziła naturalnie.

Gość ciociaklocia
kobieto kozystaj i rodz przez CC!!! Ja to wydam grube pieniadze zeby tak urodzic!!!

Gość parabola
moze wiecie - no niestety rozcaruje cie bo nie ma takiej opcji:)tez mam skrzywienie kregoslupa 8 st i nie dalo sie nic zrobic wiec sily zbieraj do parcia:)

Przy cc krzywy kręgosłup jest też problemem, bo nie mozna zrobić wkłócia do znieczulenia. Pozostaje tylko znieczulenie ogólne. Najlepiej więc zostawić decyzję lekarzom

ja mam skrzywiony kregosłup i mialm cc ale po 10 godzinach rodzenia w kłuli sie bez problemu

ja mam skolioze i to dos powazna i do tego kosc ogonowa mam skrzywiona! a rodzilam naturalnie

Gość moze wiecie
czyli zle slyszalam