Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja przy okazji

po angiesku -ktos sprawdzi?

Polecane posty

Gość a ja przy okazji

czy to dobrze napisane? Zobaczymy sie gdy wrocisz - We'll see when you go back czy come back?

Gość a ja przy okazji
up

Gość vercia199
come back

Gość AnnaCz
we will see you when you come back

-> asymptotyczny napój gazowany \"po angielsku nie ma czegoś takiego jak zobaczymy się\" A co powiesz o wyrazeniech see you (do zobaczenia), we\'ll see (zobaczymy)? he?

Jak napoj gazowany wspomnial(a) sens \'We\'ll see when you come back\' jest mniej wiecej \'No to zobaczymy kiedy wrocisz\'. Natomiast sens \'We\'ll see you when you come back\' to \'spotkamy sie gdy wrocisz\'.

Gość pani nauczycielka
I'll see you when you get back lub I'll see you when you come back I'll see you (I will see you) - zobaczymy się żadne we'll see you (to znaczy "my Cię/Was zobaczymy) ani we'll meet you (my spotkamy Ciebie /Was) przykład z zastosowaniem "each other" też nei jest dobry, książkowo poprawny ale nikt tak nie powie normalnie, coś jak po polsku: "ja zobaczę Ciebie" albo coś równie sztucznego pozdrawiam

nauczycielka ma racje z tym ze \'we\'ll see you when you come back\' oznacza rowniez \'spotkamy SIE gdy wrocisz\'. Nikt po polsku nie mowi \"my Cię/Was zobaczymy\'. \'Spotkamy sie gdy wrocisz\' oznacza sutacje 1 na 1, 2 na 1, 5 na 1, jak i 100 na 1. Matka i ojciec mowia do swojego dziecka udajacego sie na wycieczke \'We\'ll see you when you come back\' - oznacza to zobaczymy/spotkamy sie gdy wrocisz.