Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plusik113

jestem z sódmym dizeckiemw ciąży

Polecane posty

to ze dbasz o to by nie zajść nie znaczy ze nie zajdziesz...zadna metoda nie daje 100% pewnosci!!! współczuje twojemu dziecku takiej matki!!

Gość plusik113
alez kłotnie wywołałam a chiałam zwyczajnie pogadac bo troche źle sie czuje, nogi mi puchną i nei mam siły

Gość myszkaaaa
"...dalej nie dopuszczę..." hahahaha, chyba męża nie dopuścisz, zeby nie zajść! Niezły tekst!

nie ma co wspóczóc ja mu zapewniam wszytko ale nie bede rodzic bo kilka dzieci by sie komus to podobało jak autorka chce druzyne piłkarską ok ale dla n\mnie to nie jest zdrowe podejscie

Gość ehehehe
myszko,lepiej juz nie zachodz w ciaze!!!!! i wyslij mi prosze swoje zdjecie,bo zbieram pokemony

Gość myszko nie po kilka
tylko po kilkoro. mialam sie tu nie udzielać ale mnie rusza jak Cię czytam. Masz ślicznego synka, imie moim zdaniem glupie ale to wasz wybór i wam ma się podobać więc nic mi do tego. Za to twoje teorie mnie okropnie irytują.

Gratuluje ... taka duża rodzinka jest bardzo słodka :) W przyszłości będziesz miała wiele pociechy od dzieciaczków :)

Gość To ja surykatka twa
a co wy tak po tej myszy jedziecie? widziala któraś rudego zydka? :D dajcie se siana

a ja tez chcialabym miec min 3 dzieciaczkow a moze i wiecej jesli tylko bedzie mnie na to stac :-) zawsze chcialam mic duza rodzinke :-) autorko jesli jest to dla Ciebie wielkie szczescie to bardzo Ci zazdroszcze :-)

Gość wrrrrr
ehehehe - ty glupia cipo z ciemnogrodu!!!doczepiaj sie myszki jak chcesz ale wara od dziecka!matko co za kretynka!!!!!!:(

Gość ehehehe
wrrr...jak ktos wystawia zdjecia,to musi sie liczyc z tym ze nie wszystkim sie podobaja,wiec nie rozumiem twojego oburzenia. wyrazam tylko swoja opinie, znudzilyscie sie mi....zegnam...

Gość wrrrrr
ehehehe - dziecko ma sliczne wystaw swoja "twarz" na forum to bedziemy na tobie pasztety wieszac pokrako aspoleczna!:(

jejku ja rozumiem ze mozna kochac dzieci i spełniać się w macierzynstwie ...ale 7 ... :( niepojete to dla mnie :/ to juz mała grupa przedszkolna ...badz ..prawie druzyna piłkarska ... nie dla mnie .... A imię BENIAMIN jest zajebiste !!! odczepcie się ... powaznie mam sentyment do tego imienia .... ;) Synia nazwe Igor albo wlasnie Beniamin .... ;) Za jakieś 7 lat ... :P i na drugim dziecku skończę reprodukcję :P:D

Gość ja myślęże jak
jest to dziecko chciane i nie z patologii to czemu nie? Znałam kiedyś rodzinę mieli siedmioro dzieci i tak kochającego się małżeństwa i rodzeństwa w życiu nie widziałam. Jedno drugiemu pomagało, brak był wzajemnej zazdrości i zawiści

Plusik... gratuluję:) Dużo odpoczywaj, chociaż wiem ze przy tak licznej rodzinie to nie łatwe. Ktoś Ci pomaga w codziennych pracach domowych??

Acha.... Igor?? Mam ten sam plan:) Myślę jeszcze nad Juliuszem:)

7 dzieci w pełnej rodzinie gdzie jest na to kasa to wypas :-) Nie wiem skąd takie piętnowanie Acha ? Myślałam, że nie masz nic do drużyn piłkarskich :-)

Gość wiedzialam
ze to prowakacja!laska chciala pogadac i nie ma jej pewnie liczyla na chaje na temacie:)

Gość taktak....
tępym siksom nie mieści się w głowie, że niektórych ludzi stać na dzieci i świadomie planują 7 czy nawet 9-cioro dzieci. Nie są w niczym gorsi od tych, które tu tak najeżdżają na kobiety-matki.

-------> plusik113 Ile masz lat i w jakim odstępie masz dzieci?jeśli to nie tajemnica to napisz proszę....

Gość nie ospisze
bo juz dawno jej tu nie ma:)

wiecie co ? te ktore sie uczepilyscie dziecka Myszy ... to ze \"macie cos do Niej \" - nie znaczy ze macie prawo obrazac jej dziecko - kazde dziecko jest sliczne , a dla Matki najpiekniejsze ... Dajcie spokoj wstretne zazdrosne baby ,czemu tyle w Was jadu i nienawisci!!!!!! To nie pierwszy topik gdzie \"siadacie\" na Ta dziewczyne -ale od dziecka sie odczepcie ... A jesli chodzi o ilosc dzieci - to jest to indywidualna sprawa Rodzicow Tych dzieci - czasem faktycznie nie jest to wspolna decyzja - ale to troche wina kobiety ... Najwazniejsze to to - jesli decydujesz sie na dziecko -zadbaj o to bys byla w stanie je wychowac ...

mysle,ze ten topik to prowokacja...ale dajcie żyć innym jak chcą:) Jeśli ktoś jest szczęśliwy i ma duzo miłosci i kasy-niech ma nawet 11:) Każdemu jego raj:) Ja nie chciałabym dwójki i to w ogromnych odstepach...ale czy krytykuje Achę?Jak jej tak odpowiada niech ma.Powodzenia:) A co do Myszki-szkoda gadac-dla niej patologią jest siódemka dzieci ale normą palenie trawki w ciaży i seks z wibratorem...:( cóż Od jakiegoś czasu powalają mnie jej poglądy...chyba jako jedynej na forum:(aż tak! Wybieram siódemkę dzieci:D

Gość popieram przedmowczynie
Mysza, Benio jest cudny, a imie czadowe! najfajniejszy facet u mnie w pracy sie tak nazywa! A na te "rude zydki" nie zwracaj uwagi, bo po pierwsze NAWET GDYBY maluch byl rudy to jest to sliczny kolor (uwielbiam), po drugie nie ma nic zlego w byciu "zydkiem" lub fizycznym podobienstwie do takowego. WSTYD i HANBA dla osoby, ktora tak uwaza, niech idzie zasilic szeregi Mlodziezy Wszechpolskiej (bleeeee!) i Rydzyka.

Gość popieram przedmowczynie
Mialam na mysli poparcie dla Miki 23, NIE hajstry

Grzywka :P ale odpoczniemy po łobuziarach kilka lat co ? ;) ( JULIUSZ u mnie odpada ze względu na JULIĘ :P) Łukasz wybrał imiona Julianna Magdalena :) A moje typy był Juliusz Konrad Lucky oczywiście ,że do teamów piłkarskich nic nie mam :D byle takiego nie mieć w domu :P hehehehe

Gość taktak....
trawka w ciąży? alkohol w ciąży???? TO JEST WŁAŚNIE PATOLOGIA a nie posiadanie kilkorga dzieci. Jeżeli to prawda myszko, co napisała jedna z forumowiczek to powiem tak: sama tworzysz rodzinę patologiczną, bo ćpanie i picie to patologia szczególnie gdy ma miejsce podczas ciąży.

Jeśli kogos stać na taką rodzinę ok!! ale niech tez zwróci uwagę na to że musi być przygotowana na to że każde z dzieci potrzebuje indywidualnej troski, opieki i zrozumienia. To wszystko powoduje zmeczenie u matki a ona powinna być ciągle gotowa dac wsparcie dla dzieci-ciężko jest poświęcić dużo czasdu każdemu z osobna by poczuły swą indywidualność.

Acha... Zuzannę też wybrał tatuś:) ja miałam inny plan. A co macie do wibratorów?? Toż to urozmaicenie sobie życia seksualnego:p No nie wierze, ze wszystkie robicie to po bożemu:D

Gość heja***
wibrator w ciaży i trawa??? przesada:T jednak