Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sylwia 170

In vitro

Polecane posty

moj chlopak poddal sie pare lat temu wazektomii.w zeszlym roku w czerwcu poddal sie odwrocenia tego zabiegu bo chcemy miec dzidzie,ale niestety minelo juz 7 miesiecy i nic sie nie wydarzylo,jakos ta sperma nie moze znalesc drogi na zewnatrz.interesuje mnie na czym polega in vitro i czy mimo tej wazektomi sperma jest nadal produkowana??Jakim sposobem moge zajsc w ciaze??PROSZE O RADY.

no niestety,tego nie da się tak w jedną stronę a potem powrót, bo się zmieniły poglądy, sperma produkowana jest w prostacie a plemniki w jądrach i w tym problem. A swoją drogą, poddając się zabiegowi, wiedział że nie jest on w 100% odwracalny, więc o co chodzi

Gość pierwsza wstrętna
jest odwracalna i mam tego przykład w pracy. Jak wyglądają wyniki badań na posiew nasienia?Zmienia się coś od tych 7 miesięcy?

no wlasnie ze oddawalismy juz 2 razy i nic nie wyszlo,ostatnia szansa w poniedzialek ze wyniki beda dobre,a jesli nie to juz nie wiem co mam robic,co mi radzisz,myslisz ze nie ma spermy w srodku,to by bylo nie mozliwe.

no wlasnie ze oddawalismy juz 2 razy i nic nie wyszlo,ostatnia szansa w poniedzialek ze wyniki beda dobre,a jesli nie to juz nie wiem co mam robic,co mi radzisz,myslisz ze nie ma spermy w srodku,to by bylo nie mozliwe.

co ty czytać pierwsza nie umiesz istnieje pewien procent nieodwracalnych i może chłop miał pecha i załapał sie w tych nieodwracalnych

sorry,moze i masz racje,odwrocenie tego zabiegu i szansa ze sie nam uda byla 70 %tak nam powiedzial lekarz.myslisz ze jesli podejmiemy sie zabiegu in vitro moze sie udac?

sorry,moze i masz racje,odwrocenie tego zabiegu i szansa ze sie nam uda byla 70 %tak nam powiedzial lekarz.myslisz ze jesli podejmiemy sie zabiegu in vitro moze sie udac?