Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestescie beznadziejne...

Denerwują mnie kobiety jak niewiem

Polecane posty

najpierw zaufają i kochają największych cwaniaków, lovelasów itd a potem jak zawód to wielka tragedia plucie na WSZYSTKICH facetów itd....Jak widze kolesi koleżanek to odrazu wiem który ją porobi itd...I gdzie ta wasza wielka intuicja ??? W dupie ją macie, wolicie chwile uniesienia niżspokojny żywot...I ogólnie stwierdzam, że wy się lubujecie w narzekaniach...to wam chyba daje sens życia

Gość kobieta.gangstera
masz racje w 100% Freudzie ;-)

Gość magissterrka
kiedy Cię rzuciła? :D

Gość Ozzy....
jestescie beznadziejne... - w pelni sie zgadzam 🖐️ dodam, ze kobiety nie ucza sie na bledach. Przejada sie raz na cwaniaku, narzekaja na wszystkich facetow, jakie to swienie, itd., a jak juz dojda do siebie, to wybieraja kolejnego cwaniaka. :/

od razu widac ze jakaz Cie kopnela w tylek.boli?to nie znaczy ze masz jechac po wszystkich laskach:P nie kazda jest taka jak ona......

mnie nie rzuciła.....koleżanke chłopak :D...i oczywiście teraz oburzenie , płacz i obrażliwy w stosunku do facetóqw opis na gg.......a ja się ciesze bo za głupote trzeba zapłacić.......

Gość valerian
jasne facet nie ma prawa złego słowa o kobietach napisać bo zaraz "jaka cię rzuciła/dała kosza/ olała itd"

Gość pewne akobitka
a mnie denerwują faceci, moi i mojego męża, maja dziwne te swoje kobiety, wiecznie niezadowolone, robia im fochu non-stop, chciałyby chyba tylko z nimi ciagle przesiadywac i miec i na własnosc, najlepiej zamkneły by swoich mezczyzn w wiezieniu..i tam ich trzymały, na zartach sie nie znaja, sa sztywne i mysla tylko o ich kasie, poza tym sa to wredne babska, ciagle kogos inne laski szczegolnie obgaduja!!a ci nasi koledzy, to chyba przy kobietach zwyczajni pantaflarze, atyle jest fajnych babek, a se musieli wybrac zołzy i to z niezła erotyczna przeszłoscia...ale to ich wybor, wiec jak widzisz, kazdy kij ma dwa konce, wy tez potraficie byc dupami i pantoflarzami, a tacy sa najgorsi, ciepłe kluchy

Gość dejot
lolus to was zazwyczaj boli :D takie madre i cwane tutaj a w realu to nawet odwagi nie macie sie odezwac pierwsze...:D

Gość werrra
jezuuuu wylewajcie żale na pluszakach. kobiety to zwykłe egoistki, ale faceci nie są lepsi. jeżeli nie pogodziliście się z tym porządkiem świata to wasz problem. kijem Wisły nie zawrócisz!

hehe chyba nie wiesz do kogo piszesz.moze wszystkie z jakimimiales do czynienia nie potrafily gadac bo ja umiem:P

Gość pewne akobitka
a mnie denerwują faceci, moi i mojego męża kumple!!!! , maja dziwne te swoje kobiety, wiecznie niezadowolone, robia im fochu non-stop, chciałyby chyba tylko z nimi ciagle przesiadywac i miec i na własnosc, najlepiej zamkneły by swoich mezczyzn w wiezieniu..i tam ich trzymały, na zartach sie nie znaja, sa sztywne i mysla tylko o ich kasie, poza tym sa to wredne babska, ciagle kogos inne laski szczegolnie obgaduja!!a ci nasi koledzy, to chyba przy kobietach zwyczajni pantaflarze, atyle jest fajnych babek, a se musieli wybrac zołzy i to z niezła erotyczna przeszłoscia...ale to ich wybor, wiec jak widzisz, kazdy kij ma dwa konce, wy tez potraficie byc d**ami i pantoflarzami, a tacy sa najgorsi, ciepłe kluchy

Drogi Autorze... :p Skoro my kobiety jesteśmy takie beznadziejne itp. itd. etc. to zawsze możesz przerzucić się na facetów. :p W końcu wy jesteście idealni pod każdym względem. :D

Gość autorze sam narzekasz
a zwalasz na kobiety. Jesli tak bardzo cie denerwuja baby to spadaj na meskie forum, a nie po zenskim sie blakasz :P

Gość jestesmy beznadziejni wszyscy
kazda plec ma swoje wady ale i zalety ma a jak znam kobiety to one bardziej kochaja facetow niz na nich pluja nie czepiaj sie kumpeli tylko ja poderwij!

Gość nic nie zrobisz.
autor wystepuje w kilku osobach sam siebie popiera :D

Gość dhdhdhd
mnie tez wnerwiaja bozabieraja mi kumpli.

Autorowi chodzi pewnie o to że kobiety wolą "przebojowych" facetów. "Fajnych" i przystojnych. A potem mają problem bo jak tacy goście mają powodzenie to z tego korzystają :) Cóż nie przejmuj się stary :) Po kilku latach z takimi lowelasami przychodzą potem do takich przeciętnych ciepłych kluch jak my w nadziei że z takim spokojnym, odpowiedzialnym gościem da się stworzyć rodzinę. Tylko że my już wtedy jesteśmy mądrzejsi i możemy sobie teraz bzykać ile dusza zapragnie :P Bo nauczyliśmy się nie zakochiwać, pozbyliśmy się skrupułów i nabraliśmy cynizmu :) Powyższy opis mnie dotycz tylko w pewnym stopniu bo aż tak źle ze mną nie było i nie jest też teraz ale coś w tym na pewno jest.

Gość a ja wam powiem co innego
Jest pewna ograniczona sfera zarówno kobiet jak i mężczyzn którzy są piękni i niegrzeczni, reszta to ludzie nieatrakcyjni i takie właśnie ciepłe kluchy. Kobiety z tej pierwszej grupy tych superlasek z wyglądu ale i superpustych z charakteru lgną do facetów swojej kategorii, a ciepłe kluchy nie mogą tego przeboleć. Jeśli tamci dranie zrobią je w bambuko to ciepłe kluchy się cieszą że dobrze im tak tym laskom, że za głupote trzeba płacić. Potem one szukają kolejnego drania, a ciepłe kluchy nie mogą pojąć jak to jest że taka laska dostała kopa w dupe i dalej szuka kolejnego drania i dalej leci jak ćma do ognia. Tylko problem taki jest w was - brzydalach i ciepłych kluchach że wy pisząc w tytule topiku: "Denerwują mnie kobiety jak nie wiem" nie macie na myśli ogólnie wszystkich kobiet, lecz mianem kobiety określacie te właśnie puste jak bęben super laski, które nigdy na was nie spojrzą jak na prawdziwego mężczyzne i wy ich za to nienawidzicie. Szkoda tylko że nie dostrzegacie wielu innych samotnych dziewczyn, które może nie grzeszą urodą i nie pokazują spalonego solarką tyłka ale za to są miłe, wierne, wartościowe. Ale przecież wy z takimi to nigdy.., wy macie wyższe aspiracje, bo wy musicie być z superlaską bo tylko taka ma dla was prawo nosić miano kobiety. Inne dla was kobietami nie są. Macie się za fajnych wartościowych facetów, a prawda jest taka że to gówno prawda. Nie jesteście wartościowi. Patrzycie tylko na wygląd, tak samo jak tamte laski. Niestety nie wiecie gdzie jest wasze miejsce w szeregu. Myślicie że to super interes będzie jak taka superlaska sie z wami zwiąże, że to będzie zajebista transakcja typu: jej uroda za wasze oddanie, wierność i miłość. Niestety ta oferta jest skierowana tylko dla super lasek, czyli oczekujecie od kogoś drugiego takiego podejścia do tej sprawy na jakie wy sami nigdy byście się nie zgodzili. Tzn. kobieta musi mieć urodę i docenić waszą rzekomą wartościowość w postaci wierności i oddania, ale wy sami nie chcielibyście nigdy w życiu kobiety takiej jak wy czyli brzydkiej ale wiernej. Z waszego punktu widzenie gdybyście się związali z brzydką ale wierną to taka transakcja jest na tyle do kitu że wręcz niedopuszczalna do waszej świadomości, ale dla super laski taka transakcja powinna być przecież czymś zajebistym, a jakoś nie jest. Ciekawe czemu. No żesz kurcze dlaczego one tego nie doceniają co mogą mieć ? Żal mi was psutaki. Może pora wreszcie znaleźć odpowiedź w sobie.

Gość biednychłopek
"a ja wam powiem co innego" - w końcu ktoś napisał prawdę. Trzeba znać swoje miejsce w szeregu.

.I ogólnie stwierdzam, że wy się lubujecie w narzekaniach...to wam chyba daje sens życia" kolego i ty dopiero teraz to odkryłeś ? :O tyle lat na nieswiadomce :P

Gość gość
ja tam nie lubie wszelkich kobiet sa irytujace chamskie i ciagle mysla ze nie mam co robic tylko wysluchiwac ich p********h historyjek albo innych bzdur. Albo innych wariatek ktore nagle sobie przypomnaily przed 40 jak je facet rzucil ze isnieje co to ma byc? Nie dzwonie nie pisze nie chce ich przyjazni a tu mi babsztyl nagle dzwoni ze chce sie spotkac na kawe niektorym to sie naprawde je..ie w tych pustych glowkach.