Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna panterka

nie lubie walentynek

Polecane posty

Gość Kreejszooon
Świety Walenty był patronem cierpiących na trąd ;)

Gość całujpsawnos
Ja również z całego serca nienawidzę walentynek - sralentynek, dostaję mdłości jak widzę te idiotyczne karteczki, pie...ne misiaczki i pieseczki z czerwonymi serduszkami! Uważam, że dzień zakochanych (zasmarkanych!) to szczyt głupoty jak wszystko co przyszło do nas z Ameryki!

Gość Kiciński
No właśnie, a niektórzy Polacy to głupie snoby, które naśladują każde g***o, które pochodzi stamtąd!

Gość gość
a ciekawe jak to bylo w czasach kiedy nie obchodzono walentynek ??????????????? np w 1990rokusmiech.gifsmiech.gif Jak to nie było? Polska jest bogatym krajem Zachodu, cały czas była wolna i kapitalistyczna, dlatego było to święto w Polsce dużo dłużej. Nie zmieniaj historii na niekorzyść.

Gość gość
ja tez nie lubie

Gość bebe b
Ja jestem w szczęśliwym związku, jestem kobietą, a walentynek też nie lubię. Nie potrzebuję specjalnej okazji by pójść na kolację czy do kina, a od różowego koloru i pluszowych misiów mnie mdli. Oficjalnie jednak każdy kto nie przepada za tym świętem musi być sfrustrowany i samotny, bo inaczej przecież kochałby to "święto".

Gość Taki_jeden_964
A ja tam zamierzam walentynki jakoś "uświętnić". :)

Gość gość
Samotnym osobom mogę polecić książkę "Zaplecze" Violetty Komar. Porusza takie tematy jak zdrada, samotność czy małżeństwo. Można ją niemal wszędzie dostać i szybko się ją czyta. :) Warto do niej zajrzeć :)

Gość gość
Walentynki - pierdzielinki. Nie cierpię ich! Nienawidzę walentynek nie tylko dlatego, że nie mam faceta i nie chcę go mieć, ale przede wszystkim to, pożal się Boże, "święto" świadczy o tym, jakimi niektórzy Polacy są strasznymi snobami! Naśladują te amerykańskie zwyczaje nie wiadomo po co! Gdy widzę te idiotyczne misiaczki z czerwonymi sercami dostaję mdłości! Jest to tylko nabijanie kabzy handlowcom przez naiwniaków i snobów! :P

Gość gość
Nie nawiedzę walentynek nie obchodzi mnie to święto jestem samotna te wszystkie karteczki misie aż rzygać się chce od tego

Gość gość
Nienawidzę walentynek! Tak jestem samotny ale tu nie o to do końca chodzi. Walentynki kojarzą mi się z prezentami na siłę, miłością na pokaz taką wielką j****a sztucznoscia. A po walentynkach już partnerzy kładą lache na wszystko... Prawdziwa miłość to w filmach a nie na tym materialistycznym świecie...

Gość gość
Walentynki, sralinki, pierdzielinki - NIENAWIDZĘ ICH!!!

Gość gość
Ja również ich nie cierpię! Walentynki p******inki!

Gość gość
a ja nie lubię walentynek, dnia kobiet, moich urodzin, imienin i rocznicy ślubu. Od 10 lat nie pamiętam, żeby były miłe

Gość gość

Walentynki - ...inki! Nienawidzę ich! Jeszcze jeden głupi zwyczaj z Ameryki! Przeznaczony dla bandy ...ów!