Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzena221

dobra farba do włosów nie za droga poradźcie

Polecane posty

Gość marzena221

od kilku lat używam szamponów koloryzujących jednak koleżanka poradziła mi bym zaczęła używać farby do włosów i to może mi pomóc w przetłuszczaniu sie włosów troszkę je przesuszy i chciałam sprobować dlatego moze cos mi poradzicie jakąs farbe w odcieniu jasnego brązu lub średniego brązu niestety ja jestem zmuszona farbować włosy co miesiąc ponieważ mam siwe włosy dlatego nie chciałabym aby farba była zbyt droga no i żeby nie niszczyła za mocno moich włosów podajcie nazwę i cenę i czy w miarę łatwo ją dostać kiedyś na forum polecano mi szampon marion maribell i byłam z niego zadowolona ale ciężko go dostać a niedawno dowiedziałam sie ze mają go zlikwidować

moim zdaniem powinnas ufarbowac wlosy farba welli decor kolor zmyslowy braz....jest super i kolory brazow ma mocno rozwiniete, ale ona kosztuje 21,99zl...jezeli jest dla Ciebie za droga to proponuje nowa linie z wellaton naturals, z kompleksem zwiekszajacym objetosc wlosow,kosztuja 9.99zl. i tez sa dobre...ma w swojej ofercie takze sporo brazow,ale najladniejszy kolor z tej serii to ziarno kakaowca...najlepiej idz do drogerii i zobacz palete kolorow z tej serii...pozdrawiam

Gość kie ka
Ja ci polecam farby Marion:) ostatnio farbowałam i kolorek wyszedł super a w brązach jest fajny wybór.U mnie w mieście nie tak trudno je dostać ,pochodź po niewielkich sklepach ,jakichś halach targowych jak masz.Ja zaplacilam pare zł (coś koło 6 ,7zł) za podwójne saszetki(niebieskie opakowanie)

Gość a bardzo niszczy ten marion
?Ostatnio widziałam z tej firmy farbę rozjaśniającą blond i chciałabym spróbować,ale trochę się boję..Nie znam tej firmy

Gość marzena221
wiem jak wygląda ta farba z marion ale w poznaniu przeszłam już wszystkie drogerie i nigdzie nie ma a kobieta u której non stop kupowałam powiedziała mi ze chyba już likwidują tą firmę bo ona zamawia te farby a nic nie dostaje bo w hurtowniach już tez nie maja

mi fryzjerka powiedziala ze dokad nie mam siwych wlosow żebym nie stosowała farb, tylko szampony koloryzujace ja używam LOREAL

Gość marzena221
ale ja mam już siwe włosy i to od kilku lat już a mam dopiero 22 lata