Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hulahop

przodozgięcie - porada apropo ... ważne -

Polecane posty

Gość hulahop

przodozgięcie to prawidłowy układ prawda? przed chwilą przeczytałam, że przy tyłozgięciu wskazane jest trzymanie nóg do góry po stosnku by doszło do poczęcia, a jak to jest z przodozgięciem? jakieś porady i wskazówki? staram się 3 lata i szukam przyczyny bo niby wszystko ok - psychika? wiem, wiem - to swoją drogą :-)

Gość hulahop
up

Gość mamusienka
przodozgiecie jest jak najbardziej prawidlowe napewno ci to nie przeszkadza w zajsciu w ciaze

Hulahop może to głupio zabrzmi, ale ja mam tyłozgiecie i gdy po pół roku starań o dziecko nie wychodziło nam zaczęłam robić tak jak piszesz nogi do góry i trwałam w tej pozycji ok.10 minut :D jak widać poskutkowało tak więc wg mnie to działa!!!

Aaaa tyłozgiecie to również prawidłowy układ :) ginekolog uspokajał mnie że taka macica jest jak najbardziej w porządku :) i jeszcze jedno nie wierzcie jak ktoś Wam powie, że tyłozgięcie wyprostuje się po porodzie to jedna ogromna bzdura!!!! :D Ja spotkałam jedną dziewczynę, która uważała że pozjadała wszystkie rozumy i wciskała mi taki kit, że tyłozgięcie się prostuje!!!

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin