Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nadia214

Poradzcie mi cos

Polecane posty

Go艣膰 nadia214

jestem brunetk膮,mam naturalnie krecone wlosy,takie loki,dosc 艂adne,wlosy mi sie dosc bardzo krec膮,mam wysokie czolo i ,,b艂ad mlodosci ,,na czole-2 guzy jak bylam mala:) ogolnie ich jakos bardzo nie widac no ale jak sie ktos przypatrzy to jednak zauwazy:)ogolnie wszystko jest ok ,ale mam 17 lat i chcialabym zmienic cos w sobie,a konkretnie grzywke,pomozcie mi:(:(hmm nie wchodzi w gre prostowanie i scinanie wlosow bo je bardzo lubie:) poradzcie jaka grzywka mogla by mi pasowac,hmm wydaje mi sie ze mam trojk膮tn膮 twarz:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nadia214
podnosze:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nadia214
hmm no ale chodzi mi ze chcialabym zachowac swoje wlosy-dlugosc tylko zmienic grzywke.To tak nie mozna??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nadia214
:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emisia007
jak mas znaturalnei krecone wlosy to moim zdaniem grzywka bedzie ci pasowala taka zcieniowana na bok....i chyab bedziesz zmuszona prostowac wlosy bo taka grzywka-lok to niezbyt ladnie wyglada ......chyba ze trwale wyprostujesz wlosy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nadia214
no niechce prostowac wlosow:(doradzcie mi cos,zeby zachowac krecone wlosy tylko zeby np jakas fikusn膮 i ciekaw膮 grzywke miec do tego:(:(hmm mile widziane zdjecie:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nadia214
eh moze ma ktos podobn膮 urode i krecone naturalnie wlosy i cos mogl艂by poradzic? z gory dziekuje

Udost臋pnij ten post