Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadia214

Poradzcie mi cos

Polecane posty

Gość nadia214

jestem brunetką,mam naturalnie krecone wlosy,takie loki,dosc ładne,wlosy mi sie dosc bardzo krecą,mam wysokie czolo i ,,bład mlodosci ,,na czole-2 guzy jak bylam mala:) ogolnie ich jakos bardzo nie widac no ale jak sie ktos przypatrzy to jednak zauwazy:)ogolnie wszystko jest ok ,ale mam 17 lat i chcialabym zmienic cos w sobie,a konkretnie grzywke,pomozcie mi:(:(hmm nie wchodzi w gre prostowanie i scinanie wlosow bo je bardzo lubie:) poradzcie jaka grzywka mogla by mi pasowac,hmm wydaje mi sie ze mam trojkątną twarz:)

Gość nadia214
podnosze:(

Gość nadia214
hmm no ale chodzi mi ze chcialabym zachowac swoje wlosy-dlugosc tylko zmienic grzywke.To tak nie mozna??

Gość nadia214
:(:(

Gość emisia007
jak mas znaturalnei krecone wlosy to moim zdaniem grzywka bedzie ci pasowala taka zcieniowana na bok....i chyab bedziesz zmuszona prostowac wlosy bo taka grzywka-lok to niezbyt ladnie wyglada ......chyba ze trwale wyprostujesz wlosy

Gość nadia214
no niechce prostowac wlosow:(doradzcie mi cos,zeby zachowac krecone wlosy tylko zeby np jakas fikusną i ciekawą grzywke miec do tego:(:(hmm mile widziane zdjecie:(

Gość nadia214
eh moze ma ktos podobną urode i krecone naturalnie wlosy i cos moglłby poradzic? z gory dziekuje