Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Despero45

Podwójny problem.

Polecane posty

Gość Despero45

hej. mam problem. Otoz jestem samotnikiem, właściwie od dziesięciu lat rozwodnikiem. Po tym jak zostawila mnie ta suka, miałem dosc bab na dlugi czas. Skupilem się na pracy i właściwie kontakty z kobietami ograniczaly się u mnie albo do biznesowych albo właściwie zadnych. Jednak jakis czas temu poznałem swietna dziewczyne, jest ode mnie paręnaście lat mlodsza, jest we mnie zakochana no i ostatnie pare spotkan z nia kończyło się baaardzo intymnie. Ponieważ dawno nie robilem tego z kobieta, to za pierwszymi dwoma razami jakos nam nie wyszlo, nie wiem zestresowałem się czy cos, ale ona to zrozumiala. Probowalismy potem jeszcze kilka razy i ciagle nic. Wiec postanowiłem się wspomóc. Kupilem sobie z ogłoszenia na allegro tabletki. Zaaranzowalem romantyczna kolacje u mnie w domu, dajac jej do zrozumienia, ze to będzie preludium do tego na co oboje dlugo czekamy, ze ta noc będzie wspaniala. Zazylem tabletke, i ku mojemu przerażeniu okazalo się, ze, gdy przyszlo co do czego, to to g&#$%#no nie zadziałało… Teraz jestem zdesperowany, bo nei wiem czemu nie zadziałało a po drugie, boje się, ze ona już nie będzie chciala ze mna nigdy wiecej isc do lóżka, bo stwierdzi, że nie ma po co : (( Co mam ze sobą teraz zrobic?!

Gość po prostuyy
opiierdol kilogram smalcu i do piachu

to fakt troche kiszkowo wyszło no i po co brałes z allegro trzebabyło viagre kupic i tyle ale skoro tak wyszło powiedz ze nie wiesz co sie dziej a teraz to juz sie podwójnie zestresowałes i powiedz jej ze sie boisz ze cie zostawi da ci troche czasu i potem juz wacek sie bedzie trzymał a poza tym jak kiedys widziałem tu nakafe atki fajny post ze kobiecie mozna sprawic przyjemnosc nawet małym palcem ... wiec zacznij od tego

Na wackach az tak sie nie znam :P ale jesli nie chcesz jej stracic.. Powiedz jej ze potrzebujesz czasu...ale na wszelki wypadek tez zabiegaj o nia..rozmawiaj ..zeby nie czula ze to przez nia :o

Gość Doktor erotyk
pewnie za duzo sie zabawiasz Renia Grabowska i ta laska cie juz tak nei podnieca hehehe

zawsze uważam je fiut jest chuj i zawodzi najbardziej nieodpowiednim czasie Podbnie też staje czasmi w nieodpowiedniej sytuacji, kiedy ma byc cicho Nie dołuj sie Wyliż jej cipke do orgazmu i bedzie zadowolona,a zobaczysz że jak chuja zleceważcie to stanie jak drąg.

Gość Despero45
erotyk, nie robie tego, uważam to za obleśną rzecz.

Gość aaaacccnnnnnnnnnnnn
to nie dziwie sie czemu ta 'suka' cie zostawila :P

Gość dużozaduży
Ty baranie, przede wszystkim trzeba było nie kupować tabletek na allegro, przecież wiadomo, że to ściema. Nażarłeś się tylko jakichś gówien, ciesz się że nie wykitowałeś od tej podróby.

Gość Spermochlap
Daj se spokoj z babami i zacznij ostro walić konia.

Gość Despero45
Ej, ale to było zaraz po tej całej aferze z wyciekiem partii maxigry. Miało być oryginalne i bez recepty.

Gość Despero45
Przede wszystkim to idź do lekarza. Nie ma co się bać, on Ci pomoże zdiagnozować problem, jak Ci faktycznie przepisze tabletki to możesz skorzystać z apteki internetowej. Tam nie musisz się obawiać, że akurat psim fartem spotkasz jakiegoś kolegę z pracy, który rozniesie plotę o twoich zakupach na całą firmę.

Gość Do_Despero45
yyy miało być do_despero 45 oczywiscie ;]

Gość Despero45
O widzę, że się rozmnożyłem na forum :-) Wiesz, normalnie pewnie bym się wybrał do lekarza, ale akurat wtedy, to było tak dość spontanicznie, gość bardzo szybko mógł mi dostarczyć lek, a ja chciałem jej zrobić "niespodziankę". Teraz będę musiał chyba dłużej planować takie ekscesy. Tylko to trochę zabija romantyzm ; /

Gość wal konia

Gość dużozaduży
Despero naprawdę jesteś niekumaty, ciekawe czemu Cię żona zostawiła... Ta opcja z wyciekiem to jakaś ściema była, nie da się zrobić tak, żeby producent nie wiedział, gdzie zniknęły jego lekarstwa, bo każde opakowanie jest liczone, numerowane i ewidencjonowane. A co mają sprzedawcy ściemnionej maxigry pisać? Że handlują podróbami? Zrób tak jak Ci tu radzą, to będziesz miał pewność i skuteczność działania i nie będziesz się stresował, czy kupiłeś na pewno oryginał.

Pamiętaj kolego, że na wypadek awarii masz jeszcze dwie ręce i język ;)

Gość tak szczerze
moj chlopak,tez parenascie lat starszy mial problem na poczatku,bo mial dluga przerwe...trza czasu i zaufania,teraz dziala jak trzeba:)

Gość Despero45
Ale brał coś w stylu maxigry? Bo ja chyba jednak się odważę w końcu pójść do przychodni, żeby mi to przepisali. Może faktycznie, po prostu trzeba przełamać swoje obawy. W końcu to też normalna sprawa, że komuś nie działa...

Gość cacadsc
ja cię nie rozumiem jakieś świństwa przez net potrafisz zamówić i zażyć a do lekarza nie pójdziesz... tymczasem twoje problemy mogą być błahe, ale mogą być też jedynie objawem czegoś poważniejszego np problemów z krążeniem (dotykają coraz młodszych i pozornie zdrowych osób), w tym tylko lekarz może się zorientować i najbardziej ekonomicznie pomóc musisz to sprawdzić poza tym dziewczyna potraktuje cię poważniej jeśli zobaczy że nie udajesz że wszystko OK, nie bierzesz jakichś świństw, tylko jak dojrzały człowiek idziesz sprawdzić swoje zdrowie do lekarza