Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nevermind

parę słów o nawilżeniu.... co i jak? pomóżcie

Polecane posty

Gość nevermind

mam dość nietypowy problem, podczas podniecenia robię się bardzo mokra, ale to moje nawilżenie jest chyba zbyt rzadkie, lub ma zły skład, bo stosunek mnie bardzo boli... byłam u lekarza, nie zauważył on nic niepokojącego i doradził wiytę u seksuologa.. postanowiłam jednak najpierw sprawdzić czy może jednak problem nie tkwi w odpowiednim poślizgu i w związku z tym mam kilka pytań.. - - nie chcę inwestować na razie w żel nawilżający, więc czy na początek mogę użyć zwykłej oliwki bądź oleju jadalnego?.. - jeżeli żel, to jaki? - czy po użyciu żelu pozostaje jakaś zaschnięta skorupa lub czy mają one jakieś inne mało przyjemne następstwa? - czy partner może pieścić mnie oralnie po tym jak użyję żelu? proszę o odp :)

oralnego po użyciu jakiegokolwiek nawilżacza nie proponuje . na razie zwykła oliwka ,powinno pójść ok. . 🌼. gumek nie uszkadza

Pod zadnym pozorem nie uzywaj oliwki jezeli korzystasz z prezerwatyw. Oleje rozpuszczaja lateks. Jadalny olej to raczej nie, ale moze sprobuj posmarowac penisa jakims normalnym kremem np nivea. Jesli sie zdecydujesz na zel, to ja osobiscie polecam durex, zazwyczaj sa słodozne wiec sex oralny sie nie psuje w zaden sposob i nie jest to szkodliwe. Zadna skorupa nie zostaje, po prostu wysycha. Zazwyczaj po wyschnieciu nic nie zostaje.

Gość nevermind
wiem wiem, że nie wolno z prezerwatywami używać żadnych wazelin, olejów itp. ale ja biorę tabletki :) też właśnie myślę, że na początek oliwka będzie najlepsza, a jak znów coś nie zagra to może pójdę do tego seksuologa...

a tak wogóle to miłej jazdy na maksa . jesli ty bierzesz tabletki i martwisz sie o dodatkowe i nawilżenie to jest super ,cool ./ i wszystkiego najlepszego 🌼

zel durexa :) polecam uzywamy z moim facetem już od jakiegoś czasu oliwki bym nie polecała rozpuszcza lateks

żel durexa:) polecam ja używam juz go z swoim partnerem od pewnego czasu i jestesmy zadowoleni oliwki nie polecam rozpuszcza lateks

co za problem robicie z nawilżenia Po prostu naslinić i po sprawie,a jak facet liże to dlaczego nie naślini.Slina nie ma żadnych działan ubocznych i jest naturalna a do tego odbywa się w sposob spontaniczny

Gość deeeeel
tylko z tymi żelami durexa trzeba uważac zeby sie nie wylało na kocyk albo na pościel bo zaostają tluste plamy...:)

Ja kupiłam ostatnio własnie zel i nie mam pojecia po co mi on. Sex z zelem gorszy, oral smakuje paskudnie i chemicznie, anala na razie nie planuje... a ile mogłam za to czekolady kupic!

Gość Twardy orzech do zgryzienia
wysmaruj sie kupa, bedzie ekstra poslizg

Gość deeeeel
zajadam sie żelami Durexa,w smaku orzypominaja Actimel :)