Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Napoleon_rozdarty

Lubicie cudze żony ?

Polecane posty

:D pod warunkiem,że ich charakterków nie znamy i są urodziwsze od naszych własnych żon :classic_cool:

Gość lukredja ..
Ciekawa tylko jestem, czy zawsze tak było, czy to teraz takie czasy? Bywa, że np. chłopak jakiś mnie pyta, czy nie wybiorę się z nim na imprezę.... oczywiście bez męża .... :O szok! heh raz mnie jeden zaprosił nawet na sylwestra w góry ... :O Ciekawe jak to sobie wyobrażali ... :O

Gość Męzatkę bym bzyknął
cudzesy są najlepsze, bara bara i spier dala

lukredja .. a mnie czasem jakaś cudza żona zaprasza..... jak ona sobie to wyobraża.... oczywiście też bez mojej żony ;) :P :P

Gość lukredja ..
Wiem, że tak jest ... owszem kobiety są coraz gorsze ... Mój mąż ma też ciągle jakieś propozycje ... Jejku czasem nawet się do niego "dobierają" ... Ostatnio miał tak, że laska, która tam za takiego gońca robi (mężatka) (coś w tym stylu :P) niby przypadkiem zawędrowała ręką na jego spodnie ... :O I czekała na jego reakcję ... Kiedy odskoczył .. chwilę jeszcze próbowała ... po czym zrezygnowała .. i prosiła aby o tym nikomu nie mówił ... He, he ostatnio jakoś nie pcha się do jego biura .... :P Hmm.. nie wspomnę o tym co wyrabiają na wszelakich delegacjach ... mężatki ... normalnie szukają okazji ...

Gość bzy bzy
nie ma to jak mieć branie u mężatek..miód malina...

Gość Wziąć mężatkę i jechane
Fajna zabawa w dobie środków antykoncepcyjnych można się cieszyć różnymi uciechami życia. Przecież to nic takiego jak obcy facet zostawi spermę w twojej partnerce a ty w cipci jego żony. pomijając fakt psychologiczny bo są tacy dla których właśnie takich doznań potrzebują. Bzykać jego kobietę a swoją babę dawać innemu. Jednak wiemy że wśród poligamistów najczęściej dochodzi do zakażenia chorobami wenerycznymi a pandemia HIV króluje obecnie, każdego dnia przybywa nosicieli którzy sieją choróbsko dalej. Przebadaj się już dziś i ocal swoje życie. http://www.aids.gov.pl

Gość marcin-waw
Tak ze skromnego doświadczenia wiem, że najwspanialsze kochanki to szczęśliwe, dzieciate mężatki Są wdzięczne, pozwalają sobie na ostrzejsze zabawy-po prostu czerpią i dają przyjemność bez zbędnych obciążeń. Nie tratują seksu jako monety przetargowej - uczciwe przynajminej wobec siebie

Gość marcin-waw
Tak ze skromnego doświadczenia wiem, że najwspanialsze kochanki to szczęśliwe, dzieciate mężatki Są wdzięczne, pozwalają sobie na ostrzejsze zabawy-po prostu czerpią i dają przyjemność bez zbędnych obciążeń. Nie tratują seksu jako monety przetargowej - uczciwe przynajminej wobec siebie