Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Napoleon_rozdarty

Lubicie cudze żony ?

Polecane posty

Gość Napoleon_rozdarty

?

Z jedną z cudzych żon nawet się zaprzyjaźniłam. :)

Gość kocia morda w polu kapusty
wolimy cudzych mezow ewentualnie menzow :P

Gość tylko cudze
Męczyć się z własną, siedem dni w tygodniu, świątek, piątek i niedziela, to masochizm. Zresztą, kochanek zawsze wydaje sie kobiecie wspaniały, szczególnie w porównaniu z mężem.

ale jajaaaaaaa hehhe myslisz zes jedyny ?? :o

wiec sie nie chwal swoim piorem :D:P

to tak jak ja :D wiec powtorze...sie nie chwal :P🖐️

powtarzaj, powtarzaj, powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj,powtarzaj, powtarzaj ;)

mmm757..jako cudza zona ciebie z pewnoscia bym polubila ;D

no proszę i ktoby pomyslał??:) a jakby tu jakas zona napisała ze szuka kochanka to by rzuciło się na nią stado nawiedzonych małolatów i moralizowało ;)

Gość uggoi
taaa.... i to się właśnie nazywa gawędziarstwo

no no tylko nie malolatow sa tez doswiadczeni kochankowie :P

niestety nie moge :O poniewaz kochanek to tajemnica wiec reszte musisz dodac...... mozna sie jedynie przekonac

Gość Męzatkę bym bzyknął
Mężatki dobrze się bzykają, nie nudzą i nie narzekają, przynajmniej na początku jako kochanki, są wyposzczone i chętne do pewersyjnego seksu, uwielbiam je bzykać.

Gość Prawdziwy mężczyzna nie
zostaje kochankiem!!! Czy to jest aż tak przyjemny wylizywać po mężu?DRODZY "PANOWIE"

Ja koooochaaam cudze Zony, są wspanbiałymi Kochanicami i niesą upierdliwe dają z siebie wszystko , mi sie zdaje ze w codzołozeniu męzatki sa lepsze niz panny, bo taka zamęzna hce przezyc sex taki jakiego jej mąz nieumie dac albo nieche z nią, niewiem czemu tak jest ale juz taka tradycja, przed Slobem wielka milosc itd a pare lat pozniej Zima i tylko obowiązek małzenski pozosteje a jak juz dzieci są to sex to tylko wyraz obcy hihihi :)

Już z definicji cudzołożyć mogą tylko małżonkowie. Wszyscy inni uprawiają poprostu sex ;) :P

jasne lepiej cudzołożyć, po co sex :D. Hej cudzołożnicy świata łączcie się...... najlepiej w pary ;) :P :P

Gość lukredja ..
jako cudza żona stwierdzam, że większości nie przeszkadza stan cywilny.... ku mojemu zaskoczeniu ... Kiedy rzucam, że dziękuje za zaproszenie, ale jestem mężatką ... to większość zareaguje chwilowo, a potem nadal nalega ...