Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mordotymoja

jak zatrzymac laktacje?

Polecane posty

Gość mordotymoja

Gość upupupup

Gość bromergon
ja dostalam od lekarza bromergon

Gość jak jeszcze

Gość mamunia Olunia
mnie pomogła kapusta ... okłady robi się z liści białej kapusty lekko potłuczonej tłuczkiem do mięsa , żeby puściła sok i na te liście sciągnąć się bandażem elastycznym

trzy razy dziennie pij szałwię 2 saszetki na szklanke .do tego sciagaj pokarm do zera i mocno sie zawijaj banadazem elestycznym.Po trzech dniach ja poczułam poprawę i nie musiałam sie juz zawijac:)

Gość mordotymoja
kurcze nie mam czasu sciagac pokarmu :( strasznie bola mnie piersi ale mam tak zmierzle dziecko ze caly czas mussze nosic na rekach, nie mam kiedy ugotowac obiadu a co dopiero siasc u sciagac pokarm;(

ja brałam tabletki z szałwi owiazałam sie bandarzem elastyccznym i ograniczyłam picie płynów na 2 dni

Gość mordotymoja
ok. a mozecie napisac co daje obwiazywanie bandazem?

gdy sciagniesz pokarm do tzw zera i obwiniesz sie banadazem spowoduje on ze bedzie mniej miejsca w piersi i tyle.Ja sciagałam trzy razy dziennie.Nie mozesz dopuscic do zastoju pokarmu,bo mozesz wyladowac wtedy w szpitalu z zapaleniem piersi.to nie zarty.

Gość malajkaa
a ja jak moj maluszek mial 2 miesiace nisciagnelam przez jeden dzien mleczka a na wieczor napilam sie wodeczki 2 kieliszki i piwo i za godzinke sciagnelam tylko nie podawalam juz piersi malemu a na drugi dzien sciagnelam kolo podludnia ale tak ze 30 ml i tak odciagalam ze 4 dni jeszcze po 1 raz dziennie i sie po tyg wszystko zakaczylo