Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość energydrink

Do czego nigdy nie przyznacie się swojemu partnerowi / partnerce

Polecane posty

Gość energydrink

No kochani, wpisywać swoje grzeszki i sekrety. Na ogólnym jest podobny temat, ale zróbmy tu taki dotyczący związków. Piszcie na pomarańczowo, jak się wstydzicie! To zaczynam od siebie. Nigdy nie przyznałabym się mojemu facetowi, że: -na imprezach wcale nie bawię się grzecznie z koleżankami, tylko daję się podrywać kolesiom, którzy stawiają mi drinki (a tym gościom nigdy się nie przyznaję, że mam faceta) -czasami po kryjomu grzebię mu w jego prywatnych rzeczach, telefonie, komputerze -zwinęłam mu raz 10 zł, bo wstydziłam się powiedzieć, żeby mi pożyczył, bo nie miałam chwilowo ani grosza -mówię mu, że chodzę na wszystkie zajęcia na uczelni, a tymczasem często zostaję w domu i się lenię. a jak mówię że się uczę, to z reguły siedzę wtedy na necie :P -kiedy kochamy się to fantazjuję czasami o takim moim jednym znajomym, że to z nim... -kiedyś jak już byłam w obecnym związku to całowałam się z tym znajomym -czasami mu ściemniam, że byłam tam i tam, a tak naprawdę siedziałam w domu -czasami specjalnie nie odbieram przez cały dzień telefonu od niego, żeby się zastanawiał, co robię :P (działa! wtedy potrafi wydzwaniać przez cały dzień co 15 min.) -nienawidzę jego ulubionego sweterka w romby :D Teraz wy!

Gość Proteus
moja ex w dwa dni po rozstaniu chciala sie bzykac z innym kolesiem w ktorym sie rzekomo zakochala :P-pech chcial,ze ja musialem jej dupsko rznac jeszcze przez 6 tygodni,a no i chciala sie jeszcze bzyknac z jakims murzynkiem na imprezie ale to sie wytnie bo sie bzyknela ze mna -to wszystko bylo juz po rozstaniu i nie potrafila sie do tego przyznac,ja wiedzialem a ona "nie" hahaha blefujac zlapalem ja na klamstwie ,a ona nadal nie zdaje sobie z tego sprawy nie jestesmy razem i chyba nie bedziemy ;)

Gość golarka
a ja gole sobie nogi, pachy i cipke maszynka mojego męża :P

Gość a po co
? nie masz swojej?

Gość golarka
zawsze zapomnę kupić, a zresztą jego są tej lepszej jakości, więc dobrze golą :P

Gość Gajowy bez głowy
Szacun facet :D

Gość ja się wstydzę wysrać jak
ktoś jest w pobliżu:O Serio😭 Poza tym nic strasznego nie robię, no... jak mam okres to nie chce mi się golić bobra. O ile to straszne. I lubię wyciskać pryszcze nawet jak ich nie mam, ale to wiedzą wszyscy, bo widać po twarzy:O

ee tam czego tu się wstydzić :P - Ostatnio na imprezie (byłam wyjątkowo bez niego) moj znajomy z kumplami zrobił striptiz ... wciągneli mnie na scene i tanczyłam razem z nimi :) - kiedyś tanczylam amatorsko na rurze, tak tylko dla siebie, albo na imprezach z kolezanką:p moj facet wie ze mnie kręci ten taniec ale nie wie ze już to robilam :P - spotykam się z zaje.bistym facetem,starszym ode mnie ... to są tylko stosunki kolezenskie ale jednak spotykam sie za jego plecami. - uwielbiam dostawać kwiaty od kumpli .. no coż od mojego mężczyzny nie dostalam jeszcze nigdy kwiatka ... - chcialabym chociaz raz aby zaprosił mnie do kina ... zawsze ustalamy ze idziemy, on kupuje bilety, ja zarcie ... po h.uj mi jedzenie ? :P - nienawidze kiedy zgrywa cwaniaka ... robi to bardzo często - czasem opowiada jakieś wymyslone historyjki i mysli ze ja nie wiem ze to bajki :P - nigdy nie przyznam się ze w wieku 16 lat mialam 10 lat starszego mężczyzne z ktorym nagralam film z naszymi igraszkami ... :O to chyba tyle .... :O

Gość do Delicious_
niezle puszczalska bylas :(

Z czego wywnioskowałaś ze byłam puszczalska? :) nigdy nie dawałam na prawo i lewo, nie przezylam przypadkowego seksu więc wybacz ale zle wnioskujesz fakty :O

Gość do Delicious_
dla mnie dziewczyna, ktora uprawia seks w wieku 15-16 lat sama w sobie jest puszczalska, a jak jeszcze dla zabawy daje w tym wieku starym chlopom to porazka :(

Gość do Delicious_
jesli to bylo z milosci, i kazdy twoj partner byl z milosci (i jesli nie bylo ich tak wielu) to szacunek:) naprawde chyle czolo wtedy:) pozdrawiam:)

hehehe \"lubisz to suko\" - to było moje ulubione powiedzenie w wojsku :D hehehe

Ehh to dość długa historia :) dla mnie slowo puszczalska znaczy ze dziewczyna daje kazdemu kto ma na to ochotę. ale to nie wazne. Nie kochałam go, choć wtedy myślalam ze to miłość mojego zycia, ze potrafie go zmienić, ze wyjdzie na ludzi bla bla bla ... tylko ja wsrod jego znajomych potrafilam odnaleśc w nim dobrego czlowieka ... ogolnie facet od 16 roku zycia do 14 spędził najpierw w poprawczaku potem w więzieniu:O:O na początku naprawde było bardzo miło, potem zaczęły się problemy z alkoholem, uwielbiał pić :O potem zaczęło się "mocne sciskanie ręki" kiedy coś mu nie pasowało, kilka razy mi się dostalo za jakies drobnostki ... ucieklam, ale do dziś ON został mi w pamięci i mimo wszystko miło wspominam tamte czasy .... A partnerow nie mialam "wielu" :P

Gość kapitan twarda pała
cześć maciuś! zawsze wydawało mi się, że tego nie lubisz jak tak do ciebie mówiliśmy, ale widzę że jednak ci sie podobało.

Gość ladyspeedstick
ja też wstydzę się robić kupy jak mój facet jest w domu! nigdy jeszcze tego nie robiłam :D, zawsze jak jestem sama w domu

Gość 175/60
ostra jestes delicious, zastanawiam sie jaka jestes na live, czy taka chamska sucz, co to ne ja czy w miare normalna dziewczyna.

Gość 175/60
och, jaka obrzona:D wlasnie zawsze cie kojarzylam jako niewinna, ale p ym opissie i jeszcze wczesniejszymz innego topicu, moje wyobrazaenie na twoj tmat sie zmienilo.nie mowie, ze na gorsze..

Gość chamska sucz nie przeprasza

Gość aaaaaaadssaaaaaaaaa
sweterek w romby...ten facet jest ofiara mody nie ma co. A Ty dalas mu dupy musisz byc niezla wiesniara.

To nie wiem jakie topiki czytalas skoro uwazalas mnie za niewiniątko :P Własnie odkąd pamiętam kazdy mi tu zarzuca ze jestem chamska, niemiła, ze jestem latw itp ... :D:D:D:D:D tylko nie wiem czemu :P A w zyciu jestem taka sama jak na kafe:) lubie być w centrum uwagi, lubię blyszczec i wzbudzać zazdrosc innych :P

Gość no od razu kononowicz
przed oczami :)

Gość 175/60
a to sorry, mialam tobie w ogole inne zdanie:Dale ostatanio jak czytalalam o strojach, to jak sie ubieramy, to wlasnie po twoim opisie doszlam do wniosku,ze jestes w ogole inna dziewczyna niz myslalam. 🖐️

Gość bbbbbbbbbbbbnnnnnnnnxxxxxxx
Macie bujną wyobrażnię ;) Autorko -- ty albo jesteś nienormalna albo masz fantazję jak 10-letnie dziecko ;)

Chcesz to mogę włączyć tą moją bujną wyobraźnie :P:P Aaa chodzi Ci o topik o stylu ubierania się :P No tak, pamiętam :)

moze autorka nie ma bujnej wyobrazni bo tacy ludzie niestety sa kłamia o lubia:D