Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skromnaaaaaaaa

czy mam prawo poczuc sie urazona ??

Polecane posty

Gość skromnaaaaaaaa

jestem z facetem ja mam 19 lat a on 26 dzis przegladam ksiazki i chcialam cos przeczytac a on do mnie mowi ze ksiazki ktore on czyta nie sa dla mnie bo ja mam tylko mature a on studia. Czy mialam prawo poczuc sie zraniona w tym momencie ?

Gość bezczelny.......
:D:D

Gość żóć jego

no i dobrze ci powiedzial, i tak bys nic nie zrozumiala z tego co przeczytasz

Gość jacek..
jak Ty coś powiesz

Gość ja bym go wywaliła
przez okno.Proponuje , żebyś wychowawczo porozstawiała swoje ksiązki, a kiedy tylko je dotknie, nawet w celu przesuniecia powiedz mu to samo. Obraź sie śmiertelnie, niech cie nie traktuje jak gamonia niedouka

no co ? nie mam racji? jak np chlopak studjuje medycyne czy ekonomie ? to trudne zagadnienia i trzeba miec scisly umysl zeby zrozumiec

Gość jacek..
ja wiem o tym, ale ty widac nie rozumiesz zartow :P:P

Pewnie ze mialas prawo. Ja bym zrobiła jeszcze małą awanture prostakowi. To ze ma papierek to jeszcze nie powod dla ktorego ma Cie traktować jak tepą niedouczoną dziewczyne.

dlaczego by nie zrozumiała, jak skończył polonistykę, to co jest do rozumienia, moje podręczniki, przeksztalłcenie la plasa np, ja sam nie rozumię tak do końca

Jak nie obraziłaś się natychmiast, to teraz już nie strzelaj focha, bo za późno. Zastanów się jednak, czy sytuacja nie będzie się powtarzała w innych wersjach.

Gość ja bym sie poczula urazona
ale zareagowalabym natychmiast, nie chodzi tu o strzelanie fochow czy klotnie, ale poprostu o szczera rozmowe. Bo rozumienie ksiazek to nie kwestia wieku

Gość wiesz......
po takim tekście już możesz "zobaczyć" za kogo Cię ma. Powiedz mu, że znasz ludzi bez studiów, którzy są mądrzejsi od niego. To jakiś palant.

Gość faceci to palanci
Sama mam faceta, który jest po studiach i niestety bardzo czesto tez tak mi mówi :( Na Twoim miejscu w jakis spoób odegrałabym się na nim

Gość wiesz......
sama mam mgr a mój mąż jest inżynierem. W życiu nie było żadnych licytacji co do: kierunku, wyników czy innych tego typu. Każdy ma prawo do swoich upodobań i jeżeli ktoś nie ma ochoty studiów ukończyć to jest jego świadomy wybór i jego sprawa. Wolę rozmawiać z ludźmi, którzy mają coś do powiedzenia bez studiów niż z niektórymi ludźmi, któórych miałam niefajną okazję spotkać na swoim roku. Niestety nawet najbardziej TĘPY człek jak ma kasę to studia ukończy. To boli, bo inni muszą siedzieć po nocach i się uczyć żeby innym rodzice KUPOWALI egzaminy i (O ZGROZO!!!) prace pisemne włącznie z licencjatami i magisterkami.