Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfumeria internetowa

Szukam osoby z dostępem do internetu poszukującej pracy dorywczej

Polecane posty

Witam, poszukuję kogoś kto chciałby mi pomóc w zredagowaniu opisów różnych kosmetyków do sklepu internetowego. Kasa, czas w jakim należy wykonać opisy do obgadania.

Gość to ja jestem chetna
napisz coś więcej

oczywiście, że nie tu :) mój adres to: mistle@op.pl Oczywiście oprócz sumienności niezbędna jest nienaganna ortografia, poprawna interpunkcja, gramatyka itp.

ja nie mam polskich znakow wiec odpadam :( ale powodzenia, bo to fajna zabawa byc moze :)

Gość ja ja ja ja
ja również się piszę:)

Jak nikogo nie znajdziesz, napisz. Ja mogę redagować opisy nawet po angielsku:D.

swinkowaaa, szkoda:), też mi się wydaje, że może być fajnie :) tylko, żeby znalazł się ktoś z polotem, kto też będzie tak uważał :)

W sumie to nie jest bardzo skomplikowana sprawa, nie chodzi o to, żeby samemu coś wymyślać- no bo jak się samemu nie przetestuje, to trzeba wierzyć producentom. Chodzi o to żeby przeczytać na temat danego kosmetyku 3-4 opisy w innych sklepach, na wizażu itp., a potem samemu coś z tego sklecić :)

Na pewno fajna sprawa. Szczególnie, jeżeli ktoś lubi grzebać się w kosmetykach;). Ja napisałam nawet regulamin pewnemu pośrednictwu handlowemu:D:D:D.

Gość ja Cię rozumiem
to może ja spróbuję ;) napiszę co Diebie na maila zaraz, ok?

Gość stawka
jaka stawka?

Gość ja Cię rozumiem
Ciebie* of course ;)

choc jakbys jednak stwierdzila, ze mozesz szybciutko przepuscic prze "spelling" , to ja chetnie polotne i kuszace opisy stworze :)

Gość jestem chetna bardzo
ja skonczylam kosmetyke akurat i mam staz w zakladzie:)

Nie narzucam się, ale mail mam w nicku. Być może znajdziesz kogoś, kto potrzebuje tej pracy bardziej niż ja. Pazerna nie jestem. Pozdrawiam:).

Gość to ja jestem chetna
anastazja324@o2.pl

Gość 12312335645
ja pisze recenzje a raczej pisalam do stron o tematyce fryzjerskiej i opisywalam fryzury :P jesli jestes zainteresowana daj znać

Jak myślicie, jaka powinna być stawka za coś takiego? Szczerze mówiąc nie mam rozeznania. Zamieszczam tu przykładowy opis: BIOTHERM RESCULPT LIFT 200ml Absolutna nowość i światowy hit!! Silnie wyszczuplający i ujędrniający preparat do ciała. Natychmiastowy efekt liftingu i gładkiej skóry! Działanie: Preparat ten został specjalnie opracowany dla kobiet, które chcą osiągnąć dwa główne rezultaty - pozbyć się zwiotczałej skóry oraz wyszczuplić ją, przywrócić jej jędrność i zdrowy wygląd. Po pewnym czasie każda kobieta zauważa, że jej skóra traci dawną jędrność i gładkość - nieważne czy jest się szczupłym czy otyłym - z czasem po prostu skóra ciała wiotczeje, staje się mniej gładka i traci dawną witalność. Dzieje się tak z wielu możliwych powodów: braku ćwiczeń fizycznych, nieodpowiedniej diety, przebytej ciąży czy chorobie lub jako objaw menopauzy. Dzień po dniu, preparat Body Resculpt Lift widocznie poprawia kondycję skóry, silnie ją ujędrnia, wygładza, dodaje młodego blasku i przywraca dawną witalność - jednym słowem odmładza. Skóra jest znowu piękna, jędrna, gładka, ma zdrowy, ładny koloryt i jest idealnie nawilżona. Preparat ten to przełom w kompleksowej pielęgnacji skóry, która utraciła dawną młodość i witalność. Rewelacja! * Skóra jest o 78% widocznie i wyraźnie bardziej zwarta i jędrna po 4 tygodniach stosowania - test przeprowadzony na grupie 52 kobiet w różnym wieku. Główne składniki: - Krzem połączony z bio-peptydami i Czystym Wyciągiem z Planktonu Termalnego (stymulują syntezę kolagenu) - Opatentowane bio-elastydy - Magnez i AHA (pobudzają procesy komórkowe, odnawiają powierzchnię skóry) - Kwasy tłuszczowe - Składniki nawilżające Sposób użycia: - Aplikuj rano i/lub wieczorem, delikatnymi ruchami wmasuj preparat w skórę całego ciała.

Gość napisałam już maila
ja bym chciała jakieś 2 zł na rękę