Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PILNE ODPOWIADAĆ

czy taki pierścionek...

Polecane posty

Gość takiego to ja
nie chciałabym nawet bez okazji zwykły odpustowy szmelc :P

Gość za drogi poszukaj cos
w przedziale 30-40 zl :classic_cool:

Gość hahahahahahahah
zaręczynowy oszalałes!!!!!! srebrny na zaręczyny błagam litości... zaręczyny za 75 zł schodzicie na psy...

Gość jest brzydki

Nie dałbym go nawet tej kobiecie, której nie lubie. Jaka kicha. pozdrawiam :-)

Gość jest piękny sliczny
chciałbym taki dostac ach... marzenie sciętej głowy kto mi ofiaruje taki pierscionek no kto???????????????????

Gość Maniek z braamy
OCZYWISCIE !!! MACIE RACJE !!! LICZY sie : Z A ILE !! Fuck seck.

Gość iza i adam
obrzydliwy, kiczowaty i nie nadaje sie na zareczyny, posluchaj zareczyny sa raz w zyciu jest to chwila bardzo wyjatkowa i wymaga wyjatkowego piercionka jak i calej wyjatkowej otoczki, nietsety panowie czesto o tym zapominaja. Kobiety podchodza do tego bardzo emocjonalnie wiec musiszsie postarac. A teraz pomysl ile warta jest dla ciebie twoja partnerka jesli kupujesz jej cos takiego za 75 zeta, ja bym to odebrala do siebie i pewnie wpadlabym w depresje

cena nie jest wazna ale wyglad piersciona jak z takim paskudztwem chodzic cale zycie ?? ten drugi zloty z brylantami tez jest paskudny

Gość kob-ieta
oczywiście że cena jest ważna. jest najważniejsza, jak można tego nie wiedzieć? trzeba być ograniczonym😠

fakt cena może być ważna bo nie każdego będzie stać na pierścionek za 1 627,00 zł ale owszem obydwa pierścionki są brzydkie, ale to jest kwestia gustu :)

Gość jest srebrny prostaczki
bo ona ma uczulenie na złoto :o widać to forum oblegają same desperatki i spasłe feministki :o widać chyba rozmiar wam pasztety się nie podoba, bo wy musicie mieć minimum 20 hehe

Gość zgadzam się z przedmówcą
to forum aż kipi nienawiścią do mężczyzn! same obleśne, opasłe paszteciary tu siedzą i się dowartościowują buahahhaha bleeeeeeeeeeeee fujjjjj na samą myśl mi niedobrze!!!

Gość kamelllia
ja nie lubię złota-i mam nadzieję,że dostanę srebny pierścione na zaręczyny-ale ten mi się nie podoba-według mnie różowe erduszko wygląda tendetnie-lubię srebną prostą klasyczną biżuterie.. Pozdrawiam:)

Gość dzięki kamelia
jedna rozsądna :D

Gość złoto jest takie hmmm
staromodne, kojarzy mi się ze złotymi zębami u dziadków w szczerym, serdecznym uśmiechu be

wiecie co gdy dziewczyna jest zakochana, a chłopak się jej oświadcza, to zapewniam, że dla niej pierścionek może być z gumy do żucia :O przykre, że same materialistki się wypowiadają i oh matko święta, która ma droższy :O ja mam z białego złota, z cyrkoniami i możecie sobie gadać, że cyrkonie to tandeta, ale dla mnie nie bo dostałam od ukochanego mężczyzny, a miłości się nie przelicza na wartość pieniężną. więc jak dla mnie pierścionek może być złoty, srebrny, gumowy, pozlacany, plasikowy, byle od kochającego faceta. co do tego pierścionka- nie podoba mi się te serce różowe, ale gdybym dostała od narzeczonego to na pewno bym się nie wstydziła :O

Gość gracjagracja
Ktoś tu udaje 2 osoby... hmmm :-P Nie ma to jak męska "solidarność"... o( Pierścionek, myślę że moze być na walentynki.Gdyby chociaż to serduszko nie było różowe:-P:-D

o ja pierdo.ole :O Nie liczy się cena ... oczywiscie pierscionek ktory pokazalesnie nadaje się na zaręczyny ... mi od razu skojarzył się z pierscionkami ktore nosilam w podstawowce :) Mozesz wybrać inny w tym przedziale cenowym, moze być srebrny, zloty, z bialego zlota ... jaki tylko chcesz.

Gość brawooooooo
zgadzam się, jak się jest zakochanym, to może być nawet z odpustu, albo z gumy heh

srebro na zareczyny jest ok. niby dlaczego ma byc zloto? ja zlota nie cierpie.ten pierscionek mi akurat do gustu nie przypadla.radzilabym wybrac cos bardziej uniwersalnego. zeby twoja ukochana mogla nosic go przez wiele lat. a taki raczej nie pasuje do 30- kilko latki czy starszej no ale kazdy ma inny gust

Gość ani jeden ani drugi pokazany
na tym forum pierscionek mi sie nie podoba a we gamionie mieliscie ocenic pierscionek a nie sie tu wyklucac!!!

Oczywiście,że cena nie gra roli, oczywiście że liczy się sam fakt zaręczyn, a nie ich "materialny" dowód. Ale nie przesadzajmy, raz w życiu można się troszkę wysilić i kupić coś "porządniejszego", co wcale nie oznacza że musi być za 2000 zł.. Mi np. podoba się taki http://allegro.pl/item308712669__14kar_zl_585_proba_szalenstwo_milosci_dla_.html lub http://allegro.pl/item310231405__18kar_zl_750pr_diament_przesliczne_zareczyny_.html Są delikatne a zarazem ładne (bynajmniej dla mnie)

Gość jest brzydki
nie ukrywam, że nie potrafię odróżnić cyrkonii od brylantu a białego złota od platyny, ale ważne, że potrafię zauważyć, że coś co dałabym komuś do noszenia przez całe życie powinno być ładne, niekoniecznie drogie, ale koniecznie ładne. wolałabym np. ten: http://galeriajubilerska.eu/sklep.php?d=li&idw=2379fca45ee421&leaf=323a98b4ae4867 cena dostępna a wygląd o niebo lepszy.

Gość dfkdflmdlgmrgr
popieram, te dwa ostatnie dużo ładniejsze są od pierwszego...