Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PILNE ODPOWIADAĆ

czy taki pierścionek...

Polecane posty

Ten pierścionek nadaje się raczej dla nastolatki:o Poza tym jest tandetny, a pierścionek zaręczynowy powinien być w dobrym guście, w końcu dziewczyna będzie go nosić cały czas...

Gość nie znam sie specjalnie
ale zaden mi sie nie podoba ;)

Gość jest brzydki
to znajdź coś ładnego w tej cenie. :P i jak tu nie być materialistką?:D

Gość jest brzydki
czy za przejaw dorosłości uważasz noszenie brzydkiej biżuterii? w końcu ktoś, kto chce zakładać rodzinę powinien mieć choć możliwości finansowe na wybranie czegoś, czego nie trzeba się wstydzić. takie są prawa tego świata i taka jest rzeczywistość, że zmusza dorosłego człowieka do materialistycznego twardego stąpania po ziemi.

Gość do dziubalik
pisałem, że jest uczulona na złoto heh

Gość danao
ten pierścionek (całkiem pierwszy) jest strasznei dziecinny... Nie nadaje sie na zareczyny (no chyba ze na sluby kolonijne;p;p)

skąd wiesz, że ta dziewczyna, by się tego wstydziła? a rodzinę może założyć tylko ten, kogo stać na zakup pierścionka za 5 tys. zł? Prawa świata to materializm? To nie prawa świata tylko cecha człowieka :O kochasz kasę, nie dlatego że świat jest okrutny, ale dlatego, że Ty chcesz lub masz to w genach. Poza tym jesteś snobką, skoro uważasz, że jak coś jest drogie, to wyglądasz w tym wspaniale. Chyba nie widziałaś drogiego kiczu :) CENA NIE OZNACZA, ŻE COŚ JEST PIĘKNE :( A kochająca dziewczyna ma za przeproszeniem w dupie wartość pierścionka.

Gość jest brzydki
zarzucasz innym dziecinność, ale mam wrażenie, że to ty cierpisz jeszcze na dziecięcy idealizm. skonstatowałam po prostu, że tandetna biżuteria jest tym, co elegancka kobieta niekoniecznie chciałaby nosić jako np. pani prokurator lub pani prezes. gdyby się tego pierścionka z serduszkiem nie wstydziła nosić, to nie najlepiej świadczyłoby o jej guście po prostu. pierścionek nie musi kosztować 5 tys. i wcześniej pisałam o tym, że nie musi być drogi tylko ładny. a tak się często składa, że ładna biżuteria kosztuje nieco więcej niż te brzydka. proste prawa ekonomii. żartem, wobec powyższego, westchnęłam, że nie można być w takich okolicznościach jubilerskich człowiekiem uwolnionym od materializmu a ty się nadęłaś jakbym kazała chłopakowi nerkę sprzedać żeby kupił brylanty. a inna sprawa, że takie są prawa tego świata i taka jest rzeczywistość, że zmusza dorosłego człowieka do materialistycznego twardego stąpania po ziemi. kiedy przyjdzie ci zapłacić czynsz, kupić dziecku książki do szkoły a sobie kupić lekarstwa, to może zrozumiesz, że żyjemy w określonych okolicznościach rynkowych, gdyż jak mniemam nie pojmujesz tego jeszcze będąc utrzymywaną przez mamę i tatę. i nie piernicz mi o tym, że jestem materialistką i nie pisz bzdur o genetycznym uwarunkowaniu do miłości pieniądza i snobizmie. między zyciem w ubóstwie a uczynieniem jako cel zycia dobra materialne jest jeszcze wiele przestrzeni dla ludzi zdroworozsądkowo myslących.

Gość tak teraz już jesteśmy pewni
to forum jest pełne debilnych pasztetów :/

jeżeli nie jesteś pewny co jej się spodoba zapytaj ją o to wprost. ja osobiście nie lubie złota i razem z moim mężem zdecydowaliśmy się na srebrne obrączki ku wielkiemu zdziwieniu wszystkich znajomych :P

Nadęłam się i zaraz pęknę jak balon :O Część pozostawię bez komentarza, a powiem tylko tyle, że WIEM CO TO ŻYC NA WŁASNY RACHUNEK i nie obrażaj mnie mówiąć, że nie mam o tym pojęcia. Tak life is brutal, ale to nie sprawia, że jestem materialistką. Bo co innego zapłacić czynsz i kupić żarcie, a co innego wybrzydzać i kręcić nosem na taki czy inny pierścionek. Więc nie mieszaj proszę pojęć. Miłego dnia:)

Gość nic nie sądze
ja też zdecydowanie nie serduszko bo to akurat walentynkowo się kojarzy

Gość nic nie sądze
prosze o spokój i nie kłócic sie o czyjś pierscionek zaręczynowy niech sami zdecydują ich związek ich sprawa a ogólnie powiedzialam tylko ze mógłby być tyle że bez serduszka bo koajrzy sie walentynkowo Ale może ona by tak włąsnie chciała

Gość macie rację
lepiej będzie, jak to nie będzie serduszko, a co do srebra, to nie lubimy złota, a ona ma uczulenie na dodatek i teraz pytanie heh czy jak ma uczulenie na tradycyjne złoto (żółte), to czy na białe też, czy to ten sam skład chemiczny??