Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktaktak

Nos-krew-pekacje naczynka

Polecane posty

Gość taktaktak

Witam Chcialbym spytac jak zaradzic pekajacym naczynkom w nosie. Tzn chyab pekajacym, dzis np przetarlem nos a tu czerwona smuga na palcu, nie byl to zaden krwotok bo przetarlem chustekcza kilka razy nos w srodku i to wszystko. Takie cos zdarzalo mi sie z 3-4 razy od wrzesnia. Czy warto brac Rutinoscorbin na wzomcnienie ? i ile czasu to mozna brac? Co mzoe byc efektem takiego stanu rzecz? Zmeczenie moze miec na to wplyw? dzis np polzylem sie spac po 4 a wstalem po 8 i wlasnie zamierzam odpoczac i polzyc sie spc bo juz wymiekam ;/....sesja wykancza mnie strasznie:)

Gość pchlasachrajka
tak, to moze byc od zmeczenia, brak snu powoduje krwawienia z nosa

Gość czarnainez.
mi krew z nosa leci od dziecka. i to nie tak, ze przetre nos i tam troche krwi. po prostu leci- czasem wiecej czasem mniej. przyczyny sa rozne- zmeczenie, upal, przeziebienie, ktos mnie uderzy... czasem wystarczy , ze sie schyle, czy cos i juz. przyzwyczailam sie. ;) biore vitamine c i rutinoscorbin- krew szybciej krzepnie. :) ale to nic strasznego! aha, i bylam dwa razy na przypalaniu naczynek niestety pojawily sie nastepne i krew caly czas leci i to z dwoch dziurek naraz czasem. :P

Wiesz co,mnie kosmetyczka poradziła lek o nazwie esceven9na bazie wyciagu z kasztanowca0Mówiła też,że rutinoscorbin jest zbyt słaby,jeśli ktos ma problemy z naczynkami.Pozdrawiam.

Gość też słyszałam
a czy to przepalanie naczynek boli? bo moje są odsłonięte i też sobie czasami krwawię ;) miałam iśc na to przepalanie, ale się wystraszyłam i nie poszłam :P

Gość taktaktak
czyli nie ma sie czym przejmwoac jesli tak raz na 2miesiace mam cos takiego?;] bo to raczej nie jest zaden krwotok, ot przetre kilka razy w srodku nosa i juz po sprawie A i zawsze leci z jednej dziurki - z prawej:)) Coz moj tata jak byl dzieckiem mial z tym straszny problem, bardzo czesto mial krwotoki;/ No a ja coz.. racze jzmeczenie;]