Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goracy wianek

Czy zwiazałbyś się z kobietą po przejściach?

Polecane posty

Gość goracy wianek

Pytanie do męzczyzn: czy zabiegałbyś o dziewczynę, która spodobałaby Ci sie wiedząc, że 4 miesiące temu zostawił ją chłopak po 5 latach związku?

Gość goracy wianek
jak głupie pytanie to nie musisz odpowiadac ale mądry męzczyzna potrafi odpowiedzieć mądrze nawet na głupie pytanie

Gość hahahhahahaha dobre
kobieta po związku jest kobietą po przejściach?! bzdury piszesz małolacie. Pomyśl o kobietach, które mają za sobą gwałt, pobicia lub związek z jakimś draniem, który je maltretuje. To są kobiety po przejkściach! Moją żoną jest kobieta, która w wieku 8 lat miała bliskie spotkanie z pedofilem. Chyba nie muszę wyjaśniać. Powiem jedno: te kobiety są bardzo wartościowymi ludźmi z wielką dozą empatii dla innych. Nie są zawistne, zazdrość jest im obca, bo traumatyczne przeżycie (i w ogóle PRZEŻYCIE takiego czegoś fizycznie mimo, że śmierć była tak blisko) człowieka UCZŁOWIECZA i uwrażliwia na krzywdę.

a skąd wiesz że zostawił ją chłopak, może ona palanta odpusciła. A tak poza tym co ciebie co ona robiła, albo starasz się o nią, albo duupy jej nie zawracaj, bo może mądrzejszego spotka. Jak nie wiesz za Kain zabił Abla , to ci powiem. Za opowiadanie kawałów sprzed stworzenia świata.

Gość dla mnie kobieta po przejsciac
to taka co prowadzila sie zle (wybrane zaznaczyc): poszla z kims szybko do lozka, poszla z kims do lozka dla samego seksu, miala wielu partnerow, miala przygode, zdradzila, poszla z kims do lozka dla korzysci materialnej, miala aborcje, bardzo wczesnie stracila cnote jednym slowem puscila sie

Gość hahahhahahaha dobre
no to tępy jesteś jak but

jestem wielbicielem Dody, i nią bym się związał sznurkiem po czterech przejściach dla pieszych koło hotelu Merkury w Poznaniu

Gość goracy wianek
sam jestem facetem po przejściach, tata mnie codziennie gwałcił w odbyt jak byłem mały i w sumie trwa to do dzisiaj.. pomóżcie mi! a mam już 35 lat