Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glissdeczka

co sadzicie o kosmetykach gliss kur?

Polecane posty

Gość glissdeczka

ostatnioo kupilam maske do wlosow. sama mam cienkie i suche (wynik prostowania) a na dodatek zaczely wypadac- pomoze cos ten specyfik czy raczej nie mam co liczyc?

maski nie używałam,ale kosmetyki gliss kura są świetne ogólnie :)

Gość glissdeczka
a jaka poprawe zauwazylas?:) ja wlansie pierwszy raz mam znimi do czynienia, tak to panete ale cienizna jak dla mnie, kupilam teaz zestaw farouk ale jakis chyba rpzterminowany trafilam i nie uzywam ;)

Gość .............................7
przestancie uzywac tego swinstwa. te wszystkie palett, glis kury, pantene to sama chemia!! stracilam polowe wlosow ;/

Kup sobie tabletki ze skrzypu polnego i preparat w toniku czy szamponie o nazwie NERIL Garniera -tylko w aptekach. Maski nawilżają włos ale nie powoduja szybszego lub lepszego porostu włosa

Gość uczuliły mi skóre głowy
I teraz nie moge pozbyc sie łupieżu:(

a ja powiem, że są przereklamowane. mi nic a nic nie pomogły, ot zwykłe szampony i odżywki, niestety dla moich włosów.

Kwestia czyje włosy co lubią :P moje odzywają po tych kosmetykach super :) łupieżu tez nie mam i nie wypadają :D:D:D sa ładne i zdrowe :)

Gość montra
A ja myślę nad takim sposobem...Chcę jutro kupić szampon i balsam z gliss kura oil nutritive, bardzo lubię tą firmę i wlosy mam chyba po niej najlepiej wyglądające xD moje wlosy są sianowate, puszące się i baardzo kręcone...mialam wcześniej balsam z gliss kura z jedwabiem i jak rozczesalam z nim wlosy to fajnie się skręcily i wogóle go nie splukiwalam. Teraz chcialabym zrobić to samo, ale nie iwem czy jak nie spluczę balsamu to może się coś stać z moimi wlosami? Zniszczą się?...Czy wy też nie splukujecie odżywekk do splukiwania? Proszę o odpowiedź:(

Moja mama jest blondynka, uzywa szamponu i odzywki z linii pielegnacyjnej Gliss Kur do wlosow blond, i bardzo sobie chwali. Przedluzam wlosy metoda \"na warkoczyka\" juz od lat, najlepsze do takich wlasnie przedluzonych fryzur sa odzywki w spray\'u Gliss Kur, z olejkiem arganu, i z dzikiej rozy. Jedwab w plynie tez maja fajny, i za rozsadna cene.

Gość montra
PRoszę, pomóżcie...czy jak nie spluczę balsamu do splukiwania to będą niszczyć się wlosy?

Gość ciankaaaa17
hej ja tez urzywam Gliss kuru:)jak dla mnie jest rewelacyjny:)oczywoscie on najbardziej sprawdza sie na kreconych wloskach:)mam po nim pikne lsniac ewloski i pieknie sie krecaaa:)juz od ponad roku albo dluzej jade tylko na gliss kurze:)tzn spraye pdrzywki balsamy szampony:)aaa do kolezanki powyzej....wiesz no moze nic Ci sie nie stanie...no ale myslisz ze jak nie splukasz to beda one piekniejsze???to sie myslisz;]jak niechcesz splukiwac to kup sobie do niesplukiwania:)propste;)pozdrawiam

Gość olllllllllka
sa rewelacyjne:) ja mam włosy do pasa, ale pod wpływem farbowania,pomimo ze farbuje w dobrym salonie zaczeły mi się przesuszac,a teraz włosy mam piękne.naprawde polecam,pioza tym na necie da sie kupić jedwab w płynie,poszukaj na allegro.Też rewelacyjny.

Gość są dobre choć troche
obciążają włosy, miałam wersje do włosów brązowych i była super, ale do długich, z olejkami i regenerująca obciążały moje kręcone włosy i szybciej mi się włosy przetłuszczały

Gość olllllllllka
trzeba spłukiwać balsamy do włosów bo obciazaja włos.Są z gliss kura w sprayu bez spłukiwania.

Gość olllllllllka
do są dobre choć troche :) bo one mają nawilżać włos i lekko natłuszczać suche włosy.

Gość montra
Do cienkaaa17: no wlaśnie jak nie splukam balsamu to mam takie kręcone...tzn widać że one są kręcone, zawsze tak robilam ale nie iwem czy przez to niszczą się wlosy. ja mam normalnie takie suche:/ jak nic nie naloze to normalnie taki wieelki puch:( ostatnio nalozylam balsam, rozzesalam, splukalam i popsikalam tym gliss kurem z olejkami w sprayu...spuszyly się bardziej niż kiedy nalożę balsam i nie spluczę, ale bylo ok...teraxz już 3 dzień i puch od nowa :/ nie mam pojęcia już jak je natluścić, nawilżyć itp...zaczęlam stosować niedawno taką maseczkę z oliwy oliwek i jajka, zobaczymy. Aha, i ten spray nie dziala mi jak wlosy mam suche, po prosyu te kropelki stoją na wierzchu tych wlosów, żeby coś podzialalo to musialabym pol butelki chyba wylać. Pianki już nie stosuję bo strasznie wysusza wlosy...no i mam strasznie kręcone wlosy(tak na koniec dodam;-)) Kurcze...zalamać się idzie...

Gość odwykowa
dla mnie sa beznadziejne. Mi nic nie pomogły.

Gość montra
No i jeszcze...najlepsza odżywka do loków to pantene pro v bez splukiwania, ale ona starcza mi na 3 użycia więc szybciej bym zbankrutowala xD a innej dobrej i taniej odżywki po której super by się wlosy skręcily a nie spuszyly to nie znam oprócz tego balsamu gliss kura z jedwabiem