Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcelinkaa

Włosy wokół sutków

Polecane posty

Gość Marcelinkaa

Mniej więcej od okresu dojrzewania pojawiły mi się włosy wokół sutków, obcinam je, podgalam , przez co stały się jeszcze grubsze :( Bardzo boję się, że to zaburzenia hormonalane i jak pójdę z tym do gina, przepisze mi jakieś hormony, boję się, że coś jest nie tak. Już nawet nie piszę jak to wygląda :( Bardzo się martwię ;(

Gość glissdeczka
spoko loco slonko. wiekszosc z nas ma takie cos. im masz ciemniejsze wlosy i geny sprzyjaja tym bardziej beda widoczne. ja swoje wyrywam pesetka. niestety co jakis czas trzeba to powtarzac

Gość Marcelinkaa
Dziękuję za odp. Może ktoś jeszcze sie wypowie.. Też kiedyś czytałam, że to normalne, tylko myślałam, że może 7-8 włosków to norma ;)

Gość czytalam jakis artykul
a to nie jest przypadkiem histuryzm? nie pamietam,zebym sie gdzies spotkala z opinia,ze wlosy wokol sutkow u kobiet to norma jesli cie to niepokoi to idz do lekarza-mnie na nieregularne okresy wcale nie przepisal hormonow,tylko ziolowe tabletki po pierwsze-lekarz rozwieje watpliwosci-czy to choroba,czy nie a po drugie-skoro przepisze hormony (to zreszta nie trucizna) to nie zmusi cie do ich zazywania

Gość ja wyrywam penseta
ale moze wyrastaja 2 lub3 raz na mc

Gość Melduję się
mi też wyrasta ich kilka i zawsze wyrywam pensetą