Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

byłem u psychologa i chcecie wiedziec co mi powiedział ??

Polecane posty

Gość no własnie co
jestes debilem

Gość pewnie coś głupiego

ale niewiem ile w tym prawdy :O powiedziała mi że jestem przystojniak i spoko mogę miec dziewczynę że mam regularne rysy twarzy (choc ja niewiem oco w tym chodzi ) i jeszcze powiedziała że jestem fajny facet

Gość pewnie coś głupiego
Mi też tak kiedyś psycholog pwoiedział :O i uznałam że rady w stylu "idź do psychologa" można sobie wsadzić w dupe.

Gość psucholog
sory c.r.e.a.m. byłes w złym stanie okłamałem cie w dobrej wierze zebys sie nie chciał zabic

nie no też mi się tak wydaje że oni oszukują tylko po to aby siano wyłudzic :O

cream ---> koniecznie musiałes iśc do psychologa by to Tobie powiedział? czyli usłyszałes to pierwszy raz w życiu? jaki wniosek -- > uratował Ci życie tym,i słowami !!!

ja zawsze mam pesymistyczne nastawienie do siebie :( a komplementów nigdy nie traktuje poważnie

każdy powód jest dobry aby założyc topik :D a tak poważnie to niewiem co mam myślec o tej wizycie i ile jest w tym prawdy co powiedziała :O

raz w moim życiu byłam u psychologa za namową pewnej osoby... powiedziałam , że nigdy więcej nie bede słuchac takich bzdur !!! ale np słuchając rozmów w toku Drzyzgi musze przyznac ze są tam świetni psycholodzy , wiec pewnie ja trafiłam na durnowatą babę , która chciała kierowac moim życiem....

ona nie chciała kierowac moim życiem :) ale mnie zastanawia czy psycholodzy są wiarygodni ?? a pozatym wystawię tu fotkę to i tak będę zjechany nawet jak byłbym super gościem

pewnie , że byłyby różne opinie.... więc w czym problem? a dlaczego nie podobają sie Tobie wszystkie dziewczyny? tak samo nie wszystkim kobietom czy dziewczynom bedziesz sie podobał !

Gość insza
buuu,ale nudy:(

a co do słów psychologa tym bardziej kobiety...rzecz gustu... widocznie byłes w jej ''typie ''

Gość dkkdlalal
"ale niewiem ile w tym prawdy powiedziała mi że jestem przystojniak i spoko mogę miec dziewczynę że mam regularne rysy twarzy (choc ja niewiem oco w tym chodzi ) i jeszcze powiedziała że jestem fajny facet" Chłopie, rolą psychologa jest dowartościować klienta. Zawsze tak mówią, bo zawsze doszukują się jakiś pozytywów. Ja nie twierdzę że to chała i brednie , tylko oni chcą wskazać ci pozytywny sposób myślenia. Tak na dobrą sprawdę pasztet to sposób, w jaki odbieramy samych siebie. Trochę wiary, pewności siebie, właściwa postawa i dobra gadka zmieni najgorszego leszcze w super gościa.

wiem o tym ale tu na kafe dziewczyny chcą niewiadomo kogo :O a same też nie grzeszą urodą