Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka-

Prezerwatywy

Polecane posty

Ech i moze caly czas przerywany? Bu!!! Okropne. Jak dla mnie. Albo pojde po tabletki. Nie wiem. Ale wolalabym pierwszy raz poprostu spontanicznie,bez wielkiego planowania co i jak zrobimy... Jestes ofiarą prezerwatywy?

Gość Kitty Kat
zawiodłam się na durexach ;/ pekły nam podczas stosunku eeh ile strachu było...ale najlepsze w tym to że te tanie gumki nam jeszce ani razu nie pękły,a durexy-droższe tak :P

Gość WTF
a z ajkiego powodu one pekaja? macie tak wielkie kutachy czy co???

Gość Gajowy bez głowy
Nieeee, po prostu taki jest proces wulkanizajci prezerwatyw, że pękają czyli ogólnie są do dupy...analne :D ?

Ja uzywam gumek od 2 lat. Nigdy sie nie zawiodłam na durexach, raz miałam unimile i okazały sie byc.... za małe :/ to apropos tego zsuwania- prezerwatywa moze sie zsunac gdy jest za duza(nawet minimalnie) dlatego jsli twoj facet ma takiego sredniego w szerokosci, to porownaj sobie szerokosc gumek- durex sa najwieksze(oprocz close fit, ktore sa najmniejsze na rynku), a unimile sa troche mniejsze. Podczas pierwszych stosunkow najlepiej zaopatrz sie w extra safe- bedziesz miała komfort psychiczny, a jest mniejsza szansa ze facet bedzie miał przedwczesny wytrysk. Nie przejmuj sie pękaniem prezerwatyw, jesli kupisz je ze sprawdzonego zrodła- np w supermarkecie (duzym) albo dobrej drogerii(rossmann) to nie powinno byc problemu( gumki z małych aptek i stacji beznzynowych czesto leza nie wiadomo ile czasu, a potem pekaja). Niech twoj chłopak pocwiczy tez zakładanie- tu wazna rzecz, choc wydaje sie oczywista- nie zakładac gumki jesli masz długie paznokcie-mozna ja łatwo uszkodzic. Sprawdzaj tez date waznosci na gumkach(najlepiej jesli sa w miare swieze tj wazne do np 2012). Jesli mimo to peknie to i tak nie ma sie o co bac- w kryzysowych sytuacjach mozna isc do gina po tabl 72po. Aha, no i przeczytajcie ulotke, tam sa rady dot. stosowania.

Gość kuklux
Miałem jeden przypadek kiedy durexs może nie pękł ale był nieszczelny. To czy gumki pękają zależy też od tego jak się je założy i jak się kocha.. i od dopasowania partnerów pod względem rozmiarów... pare czynników tu decyduje...

Dziękuję za informacje :-) No to kupie durex extra sefe :-) Mam nadzieje ze nam nie peknie. Kiedys juz zakładałam gumke mojemu facetowi no i po założeniu troche była hmm jakby pomarszczona na koncu tzn na zoledzi, hmm jakby za długa. To tak ma być??? Odpowiedzcie mi. Ja nigdy nie widziałam penisa z prawidłowo założoną gumką, a te schematyczne rysunki są do niczego...

Gość zziomekkkkkkk
1 unimil 2 od niedawna 3 nigdy mam pytanie,czy nie wydaje wam się że durexy są duże?większe od przecietnych gumek

Jedna osoba powyzej cos powiedziała na temat wielkosci durexow, ze są duze. A mozeszmi odpowiedziec na moje pytanko? :-)

Gość giniaminia
My używamy Durexów i Unimili, trwa to od 2,5 roku. Pękła Nam najcieńsza gumka z Unimila 0,5 roku temu. Od tej pory już cienkich nie używamy i jest ok, choć trochę się zrazilismy i częściej rezygnujemy z kochania się na rzecz pozekania na dni niepłodne, aby zastosować przerywany.

Gość pooooooooodnoszszee

Gość Elcia48
Bardzo ładna i pomocna strona. Mam pytanie, do czego służy i gdzie się zakłada to kułko kołujące??? Na tej stronce jest takie. Dzieki:)

Gość ejbisi
Mi natomiast durexy, w dodatku extra safe pękły już ze 4-5 razy :( Ale to dlatego, że przeciągaliśmy stosunek długo i zmienialiśmy pozycje :P

Gość skerdynka
Malinka- Super A często sie zsuwaja? No ja mam za soba pierwszy raz doepiero.. i uwierz ze gorzej nie mogłam sobie tego wyobrazic... Durex został sobie we minie ;/ i z nastroju nie zostało nic dobrego..

Gość kuklux
Gumka na końcu powinna mieć troche luzu nie może być naciągnięta na " chama" bo w trakcie akcji szczególnie na jeżdżca naciąga się jeszcze mocniej i może strzelić...

Gość pooooooooooodnoszęęęę

Hej! Miło że zainteresowaliście się moimi pytankami. Hmm a ja chciałam kupic durex extra safe. Mam nadzieje ze na serio mnie nie zawiedzie:-) i moze o patentex oval pomysle, uzywala to któraś z was??? I jakie to jest?