Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisliii

Jakbyscie zareagowaly ?

Polecane posty

Gość sisliii

moj facet czesto umawia sie z kolegami na wodke, maja ponad 30 lat (on tez) i po pijaku kolesie zaczynaja do mnie wydzwaniac po nocy, oczywiscie nawet nie maja odwagi cokolwiek powiedziec. po pol godz napisal mi smsa ze sie spili i do mnie wydzwaniaja wiec odpisalam "niech spier**** " i oczywiscie juz byla afera ze jak on wypada w ich oczach ze ja mam takie slownictwo :o no paranoja .... i chce mnie w poczucie winy wpedzic ... ja sie nie dalam i znow wyszlo ze jestem egoistka:D nawet za nich nie przeprosil , a to jak pisalam nie raz sie dzialo.

Gość sisliii
dobrze wie ze NIENAWIDZE takich zartow , ze jak sie nie wyspie to mam zwalony humor .

Gość ewssjdcqk
debil sorry ze tak powiem ale znam faceta ktory ma 28 lat i zachowuje sie jak nastolatek na takiego nie ma rady wiesz co ja ci jednak doradze wez mu przywal i dalej klnij

Gość sisliii
wlasnie 1 raz tak agresywnie zareagowalam i mam dosyc tej dziecinady, to sory ja jestem od niego dobrych ladnych lat mlodsza i do glowy by nie przyszlo zeby po pijaku wydzwaniac do chlopakow kolezanek

Gość sisliii
haalo

Gość zakochana bez pamieci dw
jestes mloda znajdz sobie lepszego widac ze dojrzalsza od tego debila

ja jak spie to wyłączam telefon... tym bardziej że mówisz że masz zły humor jak sie nie wyśpisz... nie rozumiem... no faceci muszą od czasu do czasu wypić a skoro jego kumple do Ciebie wydzwaniają to on wg mnie nie traktuje Cie poważnie.

Gość sisliii
kasiutka3 nie po to mam wlaczony kom zeby kogos kusic okazja do zbudzenia ... szczegolnie ze to moj facet ktory wie ze sie tym wkurzam ... co do traktowania niepowaznie to przemysle to 🌻

Gość sisliii
czy ktos da jeszcze jakies rady ?

Gość zakochana bez pamieci dw
nie chce ci mowic tego co mnie mowili ze to frajer bedzie inny bo moze sie zmieni i wszystko sie ulozy ale pogadaj z nim ty tez jestes czlowiekiem jak on i masz swoje zdanie

Gość sisliii
hmm no ale w tej sytuacji to ja bylam juz od pocztaku "winna" za to slowo i nawet sam fakt ze oni sie wyglupializszedl na 2 plan i nie bylo nawet przepraszam za nich czy cos ... mu sie nie da przetlumaczyc tego .. napewno sie nie zmieni ...ja mam dosyc ..predzej sie pozabijamy niz normalnie bedziemy gadac