Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xavka

Mam męża gadacza

Polecane posty

Gość xavka

Dużo obiecuje, a nic nie robi. Pracuje w innym mieście, przyjeżdża tylko na weekendy. W ostatnim czasie mamy wielkie problemy z 18-letnią córką. Ja jestem na skraju załamamnie i wyczerpania nerwowego. Zostałam sama z tym bagażem. Codziennie rozmawiamy przez tel i mąż wciąż nawija co to on nie zrobi jak przyjedzie (chodzi o córkę). Przyjeżdża i nic. Teraz akurat śpi po sutum posiłku. Czasem zauważam, że wiecej mu warta głowka kapusty, aby się nie zmarnowała (zbiór z własnej działki) niż własne dziecko z problemami.

Gość xavka
Jak Wasi mężowie podchodzą do rozwiązywania problemów z dziećmi, bo chyba każde je ma, większe lub mniejsze

Gość lkdnbf
nie gadacza tylko gadułę

Gość babyyyyyy
ojej jestem z toba tragedia trzymaj sie :(:( o fuck :):P:P

Gość xavka
nieważne jak zwał, ale wiadomo o co chodzi

Gość __phi
Gadasz to rodzaj półgłówka dolnego - gębacza...

Gość xavka
no tak, ja tu siadłam porozmawaić, poradzić się, a Wy żartujecie:( i taj mam już 195/105 ciśnienie

Gość babyyyyyy
oj xavka opanuj sie zdrowko najwazniejsze :*

Gość xavka
Podchodzę bardzo emocjonalnie do tej sutuacji, a mężuś chrapie i ma wszystko w dupi. Po co obiecuje zrobić to i owo, a potem nic.Czekam na jego przyjazd, że cos poradzi, coś razem ustalimy...

Gość mój teraz dogaduje
się z moimi dziecmi jest między nimi nic porozumienia ostatnio nawet sam zawiózł najmłodsza do rodzicow i sam zaroponował bo ja nie lubie wychodzic z domu nie narzekam bo to nie jest ich ojciec a ja jak sie w koncu wylecze z tej mojej obsesji to też będzi między nami lepiej .Musze byc cierpliwa

Gość bardzo szczerze ci wspólczuję
i jeszcze mój tez jest gadaczem jak sie z nim gdzies pójdzie a dorwie kogos to gada jak najęty tylko jak mi wtedy dziwnie

Gość gość
Kurcze jak ja was rozumię.Mam męża gadacza idiote chwalipięte,pogorszyło mu się jakiś rok temu w domu mi w niczym nie pomaga mamy 3 małych dzieci obarcza mnie odpowiedzialnością tylko to ja siedzę w domu obarczona obowiązkami to ja zrezygnowałam z swojego życia na szczęście rodzinne i mam z tego tyle co nic........ Przeniosłam się do drugiego pokoju nie robie przy nim już nic a on gada gada i gada niczego się nie uczy nie wnioskuje,tylko gdera pier..li po prostu nie rozumiejąc że my już go nie możemy słuchać

Gość gość
sielanki malzenskie to pewnie z tego powodu tak mnie namawiają by dac się usidlić żeby każdy miał po równo z tego szczęścia ,o takiego