Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mersedes117

Pierwsze przygotowania, na jakie studia z maturą z biologii???

Polecane posty

Gość mersedes117

Witam Was! Do podjęcia decyzji na jakie studia mam iść został mi rok. Już powoli zaczynam nieco bardziej szczegółowo patrzeć na moją przyszłość. Jestem obecnie w 2 klasie liceum, w klasie sportowej :| Wybrałam tą klasę z myślą o pójściu na AWF, ale nie do końca jestem przekonana czy sport to jest to czego w życiu chcę. W szkole mam rozszerzone tylko 3 przedmioty: polski, angielski, biologię- więc nie mam dużego wyboru przy maturze (ewentualnie jeszcze WOS). Powoli zaczynam szukać jakiś konkretnych kierunków studiów. Na razie myślę nad REHABILITACJĄ i BIOTECHNOLOGIĄ, co o nich myślicie? Doradźcie mi w jakim kierunku mam iść??? Jeśli znacie jakieś ciekawe kierunki na które mogłabym się ewentualnie dostać zdając rozszerzoną biologię PISZCIE!!!!

Gość mersedes117
z chemii jestem kompletne 0, poza tym mam chemie podstawową i nie dam rady...

hmmm a stomatologia? dowiedz sie czy tam jest wymagana chemia a moze wos i socjologia, politologia? z jakich przedmiotów jestes dobra?

Gość mersedes117
hmmm... historia, polski, biologia, wf xD

Gość mloda1989
20:22 lilly rose psychologia? A gdzie się dostanie na psychologię z samą biologią rozszerzoną?

nioe przejmuj sie profilem . jestes w 2 klasie. mozesz wszystko nadrobić. ja przemeczyłam profil multijezyk ( rozsz ang niemiecki francuski i lacina) a na mature wybrałam matme i historie sztuki . pomysl tylko czego naprrawde chcesz potem robic w zyciu. Chyba cień sportowego charakteru i checi walki Ci został nie?:P :)

Gość hej a myslalas
o fryzjerstwie?