Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _zdobycz_

wykorzystane dziewczyny

Polecane posty

Najgorsze jest to, że oni naprawdę myślą że są fajni:/ I nie interesuje ich to, czy dziewczyna przez niego płacze, czy cierpi czy się zabije. Przecież mnóstwo jest prób samobójczych z powodu nieszczęśliwej miłości. Czy gdybym przez niego umarła nadal by się ze mnie śmiał?

Gość _zdobycz_
A jak zrobilam mu loda z polykiem to znaczy ze jestem latwa?

w sumie co się dziwić, skoro podszywy też w tym temacie znajdują miejsce do kawałów i wyśmiewania. Zjedzcie sobie ten mój nick ale się wcześniej SCAT-ujcie! :P

Za swoją naiwność, musicie płacić.

Gość josin
"Najgorsze jest to, że oni naprawdę myślą że są fajni:/" No bo chyba są fajni. Czy gdyby nie był fajny to tak chętnie byś się z nim przespała? Wróć! Czy tak łatwo "poniosła by cię chwila"?

prawda jest taka że idę do łóżka z każdym fajnym facetem...i nic nie mogę na to poradzić..czy jestem puszczalska???

Gość poliaaaaaaaaaaaaana
zdobycz kochalismy sie przez neta, przyznal, ze on mnie tez, trwalo to 60dni, teraz wraca a on jest rozrywkowy, ma rodzine i wszystko w nosie

Gość ggvcv
przykre ale co zrobić...

polana,ty jestes jakas zryta, kochaliscie sie przez neta, zalosna baba!!! pewnie jestes brzydka grubaska i w realu nikt cie nie chce

Nie wiem jaki cel ma ktoś podszywając sie pode mnie, zwłaszcza pod czarny nick z hasłem? Widać jest więcej debili których kręci krzywdzenie kogoś. Ostatnie wpisy nie są moje i przepraszam Ciebie Poliaaaaaaaaaaaaana i Andrzeja i wszystkich, za te słowa choć nie były moje. Tak Andrzeju chciałam się wygadać. Odchodzę z forum, bo to nie ma sensu. To mój ostatni post. Zjedz sobie ten nick podszywie, mam nadzieję, że kiedyś też będziesz potrzebować pomocy a inni Cie wyśmieją.

Gość vanvvbv
podbijam

Gość ehehehe
dalas dupy,a teraz sie zalisz

Gość Wykorzystana_Pani
Chciałabym przestrzec przed kimś kto widnieje w necie jako AMSTAFF7 - Krzysztof .... Czaruje , mami czułymi słówkami , obiecuje złote góry tylko dla własnej satysfakcji , przyjemności , a później znika jak kamfora , bez słowa wyjaśnienia . Zimny drań - AMSTAFF7