Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo nie jest dziewicą

Jak powiedzieć dziewczynie, z którą się spotykam, że nie chcę z nią być

Polecane posty

Gość zuzannawewrzosach
to ty dziewczyną jesteś?????

Gość oferma
eh, że też ciągle trzeba łopatą do głowy. nie jestem dziewczyną, to taki żart był.

Gość zuzannawewrzosach
no wiem, ze tak się żartuje ale tu nie zawsze widać kiedy a jakoś mi za dziewczyne nie pasujesz ( za milo sie gada, chociaż się nie zgadzam z tobą ;/)

Gość zuzannawewrzosach
i proszę mi nie obrażać kobiet i dziewczyny autora topiku, tak w ogóle

Gość oferma
nil nisi bene, co? a jak ja nie mam dobrego zdania o ludziach w ogóle a o niektórych w szczególności?

Gość zuzannawewrzosach
mowiac prawde nie rozumiem co znaczy to pierwsze cos w twojej wypowiedzi a ludzie sa jacy sa i masz prawo do wlasnego zdania, ale ja ci wspolczuje. ja wole kazdemu dawac +100 punktow na poczatek niż - 100 :) ( jak rozumiem zupelnie jak ty)

Gość Taki chłopak sobie tam
Zuzanna - min. dzięki Tobie zacząłem myśleć o tej dziewczynie bardziej pozytywnie i doceniłem jej piękno i zalety i teraz wiem, że naprawdę warto dalej się z nią spotykać. Pozdrawiam i dziękuję gorąco. To tylko internet, ale też potrafi zmieniać ludzi na lepsze

Gość upupupupupupuppppp

Gość na zone dziewica tylko

Gość Taki chłopak sobie tam
Było już, byliśmy dzisiaj w kinie, ale zaczynam się znowu bać i to przez to forum. Czytając na tym forum różne, zacząłem snuć domysły, że ona mogła z tymi byłymi uprawiać inne rzeczy niż tylko zwykły seks. Że mogła też im robić loda, albo uprawiać seksualny. I znowu niestety mam pewne lęki. Mam się jej pytać dla świętego spokoju. Mam nadzieję, że ona uprawiała z nimi tylko zwykły seks

Gość upupupupupupuppppppppppppppppp

Gość bez przesady1
no nie moge lipa na sto hu,,,ow dajcie spokoj gosciu probuje was soba zainteresowac a tak naprawde sam nie wie czego chce.....taki jak on ma problem to bajka....troche samokrytyki a nie gosciu zmienia zdanie co 10 min dla mnie porazka!!!!

Gość bez przesady1
qu...a mogla nie mogla ,wez jej sie w koncu zapytaj a nie jakos glupio gadasz,moze moi przedmowcy mieli racje znajdz sobie dziewice nieruszna i bedziesz mial spokoj z domyslami....walila sie czy nie?bral ja od tyly czy nie?robila mu loda czy nie?wez wyluzuj!!!!!!

Gość takie watpliwosci sa normalne
u prawiczkow. nic z tym nie zmienicie i nie dziwcie sie. kazdy prawiczek tak ma jak poznaje nie dziewice

Gość autor topicu powinien rzucic
niech sobie znajdzie dziewice, taka bedzie idealnie do niego pasowac

Gość DAM DOBRA RADE
NIE WIAZ SIE AUTORZE Z NIA. POWIEDZ JEJ, ZE NARAZIE CHCESZ ZEBYSCIE BYLI PRZYJACIOLMI I SIE ZADAWAJCIE ZE SOBA JAK KOLEGA I KOLEZANKA. PRZEZ TEN CZAS PRZEZ PRZEZYJ NP. DWIE PRZYGODY Z JAKIMIS SZMATAMI WE. ZALICZA JEDNA SZMATE I POJDZ DO BURDELU. JAK JUZ ZALICZYSZ TE DWIE PARTNERKI TO WYSTARTUJ DO TEJ SWOJEJ WYMARZONEJ PANNY, Z KTORA SIE TERAZ SPOTYKASZ. BEDZIE PO ROWNO I UCZCIWIE I NIKT NIE BEDZIE MIAL DO NIKOGO PRETENSJI. POZDRAWIAM I POWODZENIA

Gość DAM DOBRA RADE
NA DZIEN DZISIEJSZY WASZ ZWIAZEK NIE MA SENSU, BO JEST ZBYT DUZA PRZEPASC I NIEROWNOSC, KTORA UNIEMOZLIWI WASZE SZCZESCIE

Gość
Jak Cię to tak gryzie to odpuść sobie dziewczynę i tyle. Powiedz, że "nie ma tej iskry". Kobiety lubia takie tanie, łzawe kawałki i je kupują :P

Gość DAM DOBRA RADE
niech to nadrobi i sobie zaliczy dwie panny i bedzie dobrze. jesli panna fajna jest i twierdzi, ze prawie idealna, to niech on to nadrobi i bedzie uczciwie

Gość
Podejrzewam, ze gostkowi nie o to chodzi.Przeszkadza mu, że w ogóle ktoś ją pukał, a nie kwestia sprawiedliwości społecznej.

Gość DAM DOBRA RADE
mi sie wydaje, ze chodzi o kwestie sprawiedliwosci. jak bylem prawiczkiem to tez mi takie rzeczy przeszkadzaly, teraz juz nie. jakbym mial 20 partnerek, to by mi nie przeszkadzalo, ze moja kobieta miala 20 samczykow ;)

Gość
Bo ja wiem? Facet buduje swoją samoocenę też na kobiecie z którą jest. Nie każdemu pasi baba wyobracana przez iluś tam chłopa wcześniej (zwłaszcza na życiową partnerkę). Któż nie chce mieć (i utrzymać) pozycji samca alfa? :P

Gość DAM DOBRA RADE
ja tam raczej w tym wzgledzie jestem za rownoscia, sprawiedliwoscia i uczciwoscia. rowny sprawiedliwy podzial. to jest najbardziej wporzadku

Gość
A ja staram się zagarnąć jak najwięcej wszystkiego i jak najlepszej jakości, bo jestem potwornie chciwy :P

Gość DAM DOBRA RADE
ja az taki nie jestem. staram sie byc szczery, uczciwy i wporzadku i nie wymagac od innych tego co sam w stanie nie jestem dac

Gość
Łaj tam. Uważam, że podejście w stylu "to jest moja oferta - chcesz bierz, chcesz zostaw" jest uczciwe. Przynajmniej nikogo nie wprowadzam w błąd :P , czyli też jestem w porządku. A to, że np jakaś laska chce ze mną być, a ja nie jestem nią zainteresowany, to juz jej problem nie mój :P

Gość DAM DOBRA RADE
to tez dobre, ale uwazam, ze wypukanie najpierw stada samic, a potem szukanie dziewicy nie jest wporzadku

Gość
Każdy ma swoją definicję uczciwości i swoje pojęcie moralności, etyki czy czego tam. Ja jestem dumny jak stado lwów i po prostu nie mierzę inaczej jak najwyżej :P

Gość PeteWaltz
Stary... Mam taki sam dylemat. Tylko że Ty z tego co się zorientowałem jesteś studentem a ja kończę liceum... Spotykam się z pewną dziewczyną, ba, jestem naprawdę gotów powiedzieć, że się zakochałem... Oboje zawróciliśmy sobie w głowach. Mogę powiedzieć że chyba osiemnaście lat szukałem właśnie Jej, jesteśmy do siebie bardzo podobni pod wieloma względami. Tylko tym jednym się różnimy. Ona już kogoś miała, sypiała z tym kimś.. właściwie nie wiem czy był jeszcze ktoś przed nim, czy nie... Ale Ona ma 16 lat... nie chcę żebyście powiedzieli że Ona jest jakąś puszczalską czy coś w tym stylu bo nie jest. To mi właśnie kompletnie do Niej nie pasuje, bo jest mądra, rozważna... No i do tego śliczna. Te myśli tak mnie dopadają... Ale ja nie chcę tego kończyć. A z drugiej strony ta świadomość nie daje mi spokoju...

Gość PeteWaltz
To mi wciąż zaprząta głowę. Że jest tak młoda a już to z kimś robiła. Tym bardziej że Ona nie należy do tych 'latających'...