Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneciaaa

co zrobic by pipka nie cuchnela?

Polecane posty

Gość aneciaaa

co zrobic by cipka nie smierdziala jak nieswieza ryba.i prosze bez odp.typu myc sie bo to robie codzien.jade z chlopakiem na urlop.bedziemy ze soba 24 godz.na dobre,a mnie ten zapach bardzo krepuje,a pojawia sie pare godz.po umyciu.

isc do lekarza, a tak pozatym to uzywac do mycia plynu lactacyd :)

Gość ===-----====----===
Jest tez takie schorzenie, smierdzi sie ryba lub ogolnie cuchnie i nic nie mozna na to poradzic...

Gość to byl muchomoreek
zakładajac ze sie myjesz i podcierasz po szczaniu mozna stwierdzic ze maszgrzyba, idz do gina przypisze ci masc na 2 tyg i tabletki na 4 dni dpopchwowe stosowane razem z mascia tyle ze krem 2 razy dziennie np. rano wieczór a te tabletki dopochwowe tylko na sen. koszt około 30 pln + wizyta gina

Gość aneciaaa
z tego co sobie przypominam to od zawsze tak pachnie,a raczej smierdzi.wieczorem majtki maja juz bardzo nieswiezy zapach.tez myslalam,ze to moze jakies zapalanie,ale nie mam zadnych objawow.sprobuje z tym plynem.moze zabije odor ;).dzieki

Gość to byl muchomoreek
własnie bo nie ma zadnych objawów albo przez długi czas sie nie pokazuja, idz do gina przciez to twoje zdrowie, bo nadejdzie wyjazd a od ciebie bedzie jebac jak z murzynskiej chaty. free will

:) dokładnie, ja zawsze używałam AA (taki w białej butelce) kiedyś mi się skończył i moim sklepie go nie było, więc kupiłam z VENUS (pierwszy az widziałam to na oczy) i przyznam szczerze, że jest świetny, nic się po nim nie dzieje, mam baaardzo delikatny zapach i zawiera eksprakt z kory dębu (www.pharmacf.com.pl)

Gość chlamydiaaaaaaaaaaaaa
Byc moze masz chlamydie, idz sie zbadaj.

anecia ja proponuje pójść do lekarza naprawdę, bo to nie jest normalne

Gość aneciaaa
a no i tak na marginesie dodam,ze nie wspołzylam jeszcze.czy mimo to moge miec grzyba?

Gość użyj mózgu
własnie jesteś typowym przykładem polki, która wstydzi sie iśc do ginekologai leczy sie na własną ręke, a w rezultacie chodzi i roznosi choroby.

anecia oczywiście, choćby od basenu

Gość niestety tak

Gość aneciaaa
nie umiem plywac ;)

Gość zzzzzzzzzzzzzz
grzybem zarazasz sie siadajac na publiczny kibelek (restauracja dyskoteka ...) czy kozystajac z basenu lub ze wspólnego recznika osoby zarazonej.

no właśnie, poczytaj ten link, od "to był muchomorek"

Gość Berberys
Idz do lekarza, to zaden wstyd. Na wlasna reke stosujac leki bez sprawdzenia, co Ci naprawde dolega, mozesz sobie zrobic wiecej szkody niz pozytku. A to, ze jeszcze nie wspolzylas, nie chroni przed grzybica. Mozna sie jej nabawic nawet po terapii antybiotykami, ktora niszczy naturalna flore bakteryjna pochwy, ktora w normalnych warunkach nie pozwala zagniezdzic sie zadnym obcym drobnoustrojom. Jesli zapach nie wynika z braku higieny, to tylko lekarz jest w stanie Ci pomoc!!!

masz najprwdopodobniej jakas bakterie wizyta u lekarza konieczna a tak to stosowac płyn do higieny intymnej z kory dębu , macierzanki , lub rumianku ja uzywam soraya kora debu i jstem zadowolona

Gość Berberys
Grzybica moze trwac latami, wiec to ze masz tak od zawsze, to nic dziwnego. Moze nabawilas sie jej juz w dziecinstwie i nie wyleczylas w czas.

grzybice trzeba wyleczac ja też miałm problem z grzybkiem tyle ze ja miał straszne upławy ale przeszło i ten mi płyn odpowiada

Gość zdziwiony766
umyć w ace ....

Gość karrambaaaa
Moja gin mowi,ze jesli chodzi o objawy: grzyby swedza, wirusy bola, a bakterie smierdza... Najlepiej jednak wybrac sie do lekarza. Plyny do plukania czasem doprowadzaja do takiego stanu zaburzajac rownowage bakterii w pochwie albo zmieniajac pH. Podobnie zreszta jak mydlo. Pochwa ma kwasne pH cos w okolicy 4. A mydlo w najlepszym wypadku ma 5,5 a w najgorszym jest zasadowe. Inne rzeczy to antybiotykoterapia, uzywanie tamponow, mlody wiek, zaburzenia miesiaczkowania.Jednym z objawow jest wlasnie rybi zapach. http://www.resmedica.pl/ffxart12993.html http://pl.wikipedia.org/wiki/Bakteryjne_zapalenie_pochwy Zacznij od globulek z bakteriami kwasu mlekowego obowiazkowe, do znalezienia w aptece. I do lekarza po jakas globulke z antybiotykiem. Sa wygodne i latwe do stosowania. Mozna sie z nimi poruszac. I w ogole nie ma strachu:)

Gość stary praktyk
Polubiłem ten zapach rybki. Lepsze to niż suchość i bezwonność.

Gość farao
a co lubisz śledzie? :O

Gość stary praktyk
Bardzo lubię śledzie, ale tylko swieże.

Kobiety są wstrętne Na zewnątrz makijaże i pachnące wody, stringi i staniki. A prawda jest straszna: każda sra rzadkim lub smolistym kałem, szcza, pierdzi, drapie się po odbycie i pochwie,jak ma okres cieknie z niej cuchnące ciech, co druga ma jakieś upławy z pochwy albo inną wydzielinę. Jak nikt nie widzi dłubią w nosie, uszach. Bekają. Pocą się. Zdałem sobie z tego sprawę wczoraj. Bzykałem się z nią i nabrałem ochoty żeby ją polizać. Ona przeprosiła, wstała, podeszła bliżej okna, wypięła trochę tyłek i pierdnęła. Zasmiała się, powachlowała ręką i wróciła. Miałem kulę obrzydzenia w gardle, zacząłem zbliżać się językiem do jej pochwy i nagle.... zdałem sobie sprawę, ze przecież między pochwą a odbytem jest kilka cm. Przecież ten pierd owionął pochwę. Wstrętne. Jak kobieta pobiera jaja-to do odbytu jest daleko, jak łyka pysiora-jeszcze dalej. A w kobiet wszystko prawie w jednym miejscu. Od dzisiaj tylko dell sollo mastrubazione.

Gość Delektor 0101
Naturalne wyziewy ciała są najbardziej podniecające, kobiety nie krępujcie się, wyziewajcie ze swoich trzewi wszystkie swoje płyny i geste ciecze, łącznie z ich smrodkowatym pachnidłem