kulturka12 0 Napisano Luty 9, 2008 napisal do mnie na gg ze idzie spac.ale mu nie wierzę.napisalam z innego numeru jako anonim i odpisuje caly czas....a z mojego prawdziwego nie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masakramasakra Napisano Luty 9, 2008 czy twoj temat ma cos wspolnego z tym forum???? raczej nie!!! wiec zmien faceta i forum!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binia87 0 Napisano Luty 10, 2008 kopnij go w tylek i po sprawie, koles nie jest zainteresowany nie znam calej sytuacji ale z tych pary wyrazow wnioskuje ze nie jest wart zachodu, dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zośśka23 Napisano Luty 10, 2008 po prostu powiedz mu ze to ty...ciekawe jak zareaguje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulturka12 0 Napisano Luty 10, 2008 mam powiedziec?nie.nie mogę.ma moją książkę i musze ją odebrac:( ale chyba odejde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach