Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienienienienienienienienieni

napiszcie, że w ciąży być nie mogę !

Polecane posty

Gość nienienienienienienienienieni

od 2-3 mcy uprawiam seks (mam już po 20). tabletek na razie brać nie mogę, bo muszę porobić badania itp. jeśli jest pełny stosunek, to kochamy się z prezerwatywą, często się pieścimy tylko i czasem wpier dotyka siebie, a później mnie 😭; raz kochaliśmy się bez prezerwatywy, ale w czasie okresu i nie skończył we mnie, a że cykle mam ok 30 dniowe więc owulacja w czasie miesiączki raczej wykluczona, raz kochaliśmy się analnie również bez prezerwatyw, raczej nic ze mnie nie wyleciało. teraz dziwnie się czuję, może barziej na tle psychicznym, wydaję mi się że mam wydętny brzuch, jestem osłabiona, mam spory apetyt itp. do okresu jeszcze dwa tygodnie, czy mogę być w ciąży :O ? napiszcie, że w ciąże się tak łatwo nie zachodzi ! testu na razie zrobić nie mogę, bo mieszkam w małym mieście, jak pójdę do apteki po test, zaraz wszyscy będą gadać:O, dopiero za 2 będę tam gdzie studiuję i gdzie dostęp do aptek jest anonimowy.

Gość nie mozesz byc w ciąży

Gość rogówka
nie histeryzuj, pewnie się kapusty najadłaś ciąża prawie niemozliwa

Gość oj ciaza to
czasem zachodzi sie latwo, lepiej szykuj sie na dziecko

Gość pchlasachrajka
uwazaj bo popadniesz w ciaze urojona gdybys wpadla to mialabys po prostu ogromnego pecha ale mysle ze mama jeszcze nie bedziesz ;)

Gość e tam za 2 tyg dostaniesz okre
s nie boj zaby !

Gość eee bez paniki
miałabyś wielki niefart jakbyś zaszła w ciążę w taki sposób predzej sie zapylisz od wiatru:):):):) głowa do góry i sie nie stresuj bo ci sie okres spóżni i dopiero bedziesz sie bać.