Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bakowa24

bąki w związku

Polecane posty

Gość skuuuuuunks

Gość mtk
jak czytam niektore wypowiedzi to az mi przykro sie robi. dzieci nie bierzcie udzialu w rozmowach nie na waszym poziomie. Do autorki.... czas czas i jeszczeraz czas, a potem to juz nie bedzie krepacji

Gość dobry temat
:D:D:D:D:D:D:D

Gość rzeczywiscie temat jest ok
takie rzeczy sie zdarzaja .... ale wierzcie mi ze to 100% spowodowane jest odzywianiem....... na pierwszym miejscu postawilbym wedlug mojej obserwacji cebule i wszystkie gotowe zupki dresing sosy czyli produkty gotowe zawierajace konserwanty oznaczone na torebkach literka E- + numer potem nasiona roslin straczkowych... i to juz wszystko, jasne ze jest to niezreczne ale z tym mozna zyc a uzywanie lezienki jako miejsca do pozbywania sie wszystkiego co nasze cialo opuszcza (rowniez czyszczenie nosa) jest prawidlowe i moim zdaniem nieodzowne . 🖐️

Gość laaaaaa
a my pierdzimy se w twarz i jest super

Gość kayakko
A ja nie widzę w tym niczego złego normalna sprawa sobie bąka puścić przecież to ludzka rzecz. Nie wyobażam sobie stale to trzymać przecież można od tego wrzodów narobić i chorób jelit :(

Gość Marzenkoman
Ja sram przy mojej ale ona ciągle powtarza : tylko nie puszczaj mi tu bąków. W związku z tym jak chcę się zesrać to kaszlę a ona podejrzewa mnie że jestem chory. To jak do diabła mam się spierdzieć ?