Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneteee

za krotka smycz?

Polecane posty

Gość aneteee

szlag mnie trafia jak wiem ze moj facet chodzi sam na imprezy , upija sie i jeszcze mi gada ze dziewczyny go podrywaja czasami :/

zacznij robić to samo. tylko że dawaj się podrywać facetom ;) jak zostawi, to znaczy, że tonie był ten, jak się zreflektuje to możesz sobie pogratulować inteligentnego mężczyzny, choć egoistycznego czasami trochę. powodzenia :)

Gość aneteee
on mowi ze czasme go podrywaja ale on im odmawia bo ma mnie. ale co mam zrobic zabrnic wychodzic samemu, nie przasada to troche?

Gość odpowiedz...
moj tez mi tak mowil..zapomnial tylko dodac ze z nimi tak na serio sypial :O powiedzial mi to dopiero po 4 latach :o

Gość aneteee
co z tego ze wyjde na impreze, nie zbarania mi tego., I co powiem " kochanie wyrywal mnie jakis koles" ,, on jest ogolnie za malo zazdrosny i pewnie by nie zareagowal. myslicie ze brak zazdrosci moze byc objawem braku uczuc?

Gość odpowiedz...
gadal tak samo jak twoj :o

Gość aneteee
tak kurwa/// ale jak mi o ttym mowi ja nic nie odpowiadam . zreszta nie mowi po to tego zebym byla zazdrosna a dlatego zeby mi pokazac ze zadna inna " niby " go nie interesuje sama nie wiem :/

Gość aneteee
sama nie wiem, mowi ze kocha, ale wiem ze inne mu sie podobaja, ma kontakt z bylymi , foty jakis lasek na kompie itd

Gość aneteee
najchetniej bym powiedziala zeby beze mnie nie wychodzil, jezlei o mnie chodzi nie byloby problemu , ale z drugiej strony nie bedzie to objaw przesadnej zaborczosci?

Gość sadfsdfasd
dla mnie chodzenie na imprezy osobno to idiotyzm prawdziwe zakochana para po prostu źle się bawi spędzając czas osobno, tęsknią za sobą i wolą by to drugie było razem z nim to nawet nie tak że Ty masz mu zabrnić - dla mnie zastanawiające jest to, że on tak uwielbia chodzić sam pamiętaj - nie pytaj nigdy nikogo czy to co czujesz jest w porządku czy przesadzasz. Czujesz coś i nic tego nie zmieni. Związek ma spełniać Twoje potrzeby, a nie być przyczyną rozterek czy łez.

Gość aneteee
dodam jescze ze on wie o tym ze jezlei wywienie jakis numer altomatycznie z nami koniec. Nie ma mnie za jakas panienke ktora zbedzie z nim bez wzgledu na wsyztsko

Gość aneteee
nie to ze on bardzo to lubi, czasmai nie mzoemy byc akurat razem on sie nudzi i wyjdzie gdzies na impreze, pisze co prawda ze zle sie bawi bede ze mnie ale z 2 strony gdyby sie tak zle bawil to by nie wychodzil..

Gość herbapol
Źle jest być kobietą, ta ciągła niepewność.

Gość kluska serowa..
jezeli Ci to przeszkadza to znaczy ze dla Ciebie to nie jest w porzadku. porozmawiaj moze z nim ze Ci to nie pasuje. co do smyczy to ja swojemu zadnej nie zakladalam i jak chce to moze chodzic gdzie chce, ale on nie chce. woli spedzic czas ze mna. przed slubem tez tak bylo. moj byly sam pojechal nawet na wakacje. niby kiepsko sie bawil a po powrocie jakas laska caly czas do niego pisala i chciala chodzic na spacery. :O i zastanawia mnie po co on Ci mowi ze go panny zaczepiaja.

Gość aneteee
:(