Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiek zaborze

Co sądzicie o polskich Niemcach

Polecane posty

Gość krzysiek zaborze

Co sądzicie o tak zwanych polskich Niemcach czyli Polakach, którzy wyjechali do Niemiec? Ja osobiście nie lubie ich. Myślą kretyni, że sa lepsi, przyjeżdżają tu poszpanowac nowo kupionym samochodem a tam sa nikim. Do tego po pół roku w Reichu zapominaja mówic po polsku :D ale i tak najbardziej rozwalił mnie syn mojej kuzynki, który łamana polszczyzną stwierdził, że kocha Polskę i czuje się Polakiem chociaż słabo mówi po polsku bo w domu mówiło sie tylko po niemiecku :D Głupie te niemiaszki, po co oni w ogóle tu przyjeżdżają.

Gość krzysiek zaborze
tak naprawdę jeżdżąc na plantacje ogórków do niemiec wstydzę się przyznać że jestem polnische ciulem i wszystkim wmawiam że nazywam się Hans Kloss :classic_cool: poza tym jestem głupim i nietolerancyjnym ksenofobem:(

Gość wacek gitara
Sądze że powinni wypierdalać do tego swojego Reichu i nie zawracać Polakom gitary :classic_cool:

Gość darek szpakowski
Polskie niymce to jes nojwiynkszo zaraza gorszo jak stonka ;)

Gość no tak.........
tylko tego można się było spodziewać po prawdziwych polakach takich jak ci powyżej... tkwijcie dalej w średniowieczu. tfu, w średniowieczu ludzie byli bardziej tolerancyjni

Gość 21 lat i samodzielność
ani mnie ziębią ani parzą, a to, że ciągle żyją przeszłością i nie zdają sobie sprawy, że u nas zaczyna się robić podobnie to cóż... ich sprawa

Gość lata siedemdzisiąte
Oni tu przyjeżdżają przede wszystkim po to żeby sie dowartościować żeby pokazac że sa lepsi że im się powiodło. W Niemczech sa tylko głupimi Polaczkami więc tu zgrywaja niemiekcie paniska. Żałosne. Dla Niemców sa Polakami a dla Polaków szkopami.

Gość do lata siedemdzisiąte
jestem polakiem z krwi i kości i nie nazywam ich szkopami więc wypluj te słowa głupi polaczku, ty pewnie na wyspach gary zmywasz haha. szkoda mi że tacy jak ty budują obraz polaka za granicą. :(

Gość wujek władek
Mnie tam oni nie przeszkadzają tylko irytuje mnie jak mówią że czuja się Polakami :D głupie Helmuty :D

Gość Dugas
Klose , Podolski i inni

Gość wujek władek
Własnie to sa typowe przykłady polskich Niemców Klozet i Podolski :D