Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MążStanu

Nie chce już kochać się z żoną

Polecane posty

Gość MążStanu

- nie podnieca mnie już- inaczej było 10 lat temu. - sex z nią to dla mnie wyzwanie nie lada kurcze , nie chce mi przy niej już stawać - uwielbiam poexperymentować , nowe rzeczy i wyzwania...ona nie!!! jeden pierdolnik dookoła , mam to już w dupie!!! - wiem że nie jestem jedyny i wiem ze nie tylko mężczyźni tak mają..ale wolę masturbację od niej!!!!

e tam od razu masturbację, jest taka ruska prawda: wszystko można, co niemożna byle z lekka i z ostrożna. Żona zgodzi się na wszystko, aby to było wprowadzane w życie delikatnie i z umiarem, bez pośpiechu. Zebyś ty wiedział czego moja luba nie akceptowała a teraz uważa za normę......

Gość 24ania
czego nie akceptowała?

Gość taka jedna starsza babka
blondyn masz rację, z babkami trzeba powoli, ale sukcesywnie

Biedny.. a zmusza Cię? Odpowiedz sobie na pytanie czy na pewno jej wine?........

Gość go go go
ania jaka ciekawska.. wszedzie by swój nos wsadziła pewnie.. żmija.

ja bym radziła porozmawiać z żona a nie od razu rozwodzić sie powiedz jej po prostu że chciałbyś w łóżku czegoś nowego bo nuda zabija to jest prawda :) jeśli żona zrozumie wasze życie łóżkowe może ulec gwałtownym zmianą a jeśli nie to trzeba poszukać innego rozwiązania zona tez powinna starć sie aby Tobie tez było dobrze w tym związku jeśli pierze gotuje sprząta to nie wystarcza zona kura domowa nie dbająca o sienie to faktycznie nic przyjemnego

Gość go go go
*zmianom

Gość Majka.......
a skąd jestes...:)

Gość MążStanu
kraków

a ciekawe czy ty ją podniecasz tak jak 10 lat temu :o

Gość moniiia
rozmawiałeś z nią o Twoich potrzebach, czy też od razu sobie odpuściłeś ?

Gość Żona Lenia
pewnie jesteś z tego samego plemienia co mój mąż - też pokazuje jaki to jest mną znudzony :P . Tylko że sam od siebie nic nie daje- fi**ta tylko podstawić do loda umie i kocha się od 10 lat w pozycji na jeźdzca, bo w innych pozycjach h** mu wypada :( Próbowałam już go namówić na coś innego ale zawsze woli leżeć jak kłoda a mi już się wywraca wszystko. To nie my- kobiety jesteśmy nudne:P

Gość gililii
:-) moj maz tez jest znudzony po 20 latach,tylko,z enie wie,ze ja jestem od poczatku małzenstwa nim znudzona i rogi ma aaaaaaaaaaaaaaaa takei,ze hej :-) i autorze uwazaj,bo moze takie same rogi masz :-)