Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość januszka

MAM 174 cm..A CZUJĘ SIE WPROST JAK ŻYRAFA...

Polecane posty

Gość januszka

Witajcie. Mam prawie 29 lat...i 174 cm wzrostu. Od momentu kiedy urosłam, a wiec od dobrych kilku lat już ,moim ogromnym kompleksem jest mój wzrost.Za Chiny nie potrafie go zaakceptować. Jak widze ludzi..ktorzy są mojego wzrostu..to wydaje mi sie, że oni nie są wysocy, a siebie widze jako wielkoluda.Jestem szczupła, wesoła..i ponoć bardzo ladną i madrą kobietą.Nie wiem sama ,skąd wziął sie u mnie taki kompleks z którym walcze już dosć długo.Jka przekonać samą siebie...że nie jestem za wysoka ??

Gość a ja mam całe
178cm i wcale nie mam kompleksow z tego powodu. czasem nawet ubiore szpilki a wtedy niektorzy faceci sa mi po pachy... ale mam juz mojego tygrysa:)) ( 187cm) Pare moich koleżanek tez jest wysokich wiec nie czuje sie wyobcowana...poza tym pamietaj ze top modelki raczej nie maja 160 cm wzrostu.. Wysokie jest piekne:)

heh ja mam 176, też chldze w obcasach i moj chlopak z jednej strony wkurza sie bo wtedy jestem od niego wyższa:D Ale co tam przez dlugo okres czasu bylam z chlopakiem, ktory byl ode mnie nizszy o jakies 4 cm!! Bylo to widac.. Ale ja nie za bardzo zwracalam na to uwagę...;) Takze uszy do gory..;)

Gość okropne są wielkie baby

Gość kwestia gustu
bez przesady... ja mam 170, noszę obcasy 10 cm i wydaje i się, że mam wtedy fajny wzrost ;) nie nasz wina, że większość facetów to kurduple...

okropne sa wielkie baby? A lubisz piękne modelki?? to zorientuj sie jakie trzeba miec kwalifikacje, zeby zostac modelką.. przede wszystkim duzy wzrost!!!! A ty chyba masz kompleks niższości, skoro walisz prosto z mostu takie przykre rzeczy...

Gość wyrzućcie w pizdu te wszystkie
mam tyle samo i za cm lub dwa oddałabym swoje najulubieńsze ciuszki :D. wysokie, ale obowiązkowo szczupłe! kobiety są piękne, seksowne, we wszystkim, zwłaszcza w rurkach i szpileczkach wyglądają cudaśnie :). mój chłopak jest niestety ;) tego samego wzrostu (174cm), ale z podziwu dla moich nóg wyjść nie może i sam lubi jak zakładam wysokie buty :P. nieskie kobiety też wyglądają ładnie, ale ja za nic w świecie nie chciałabym być niższa :). nie szukaj problemu na siłę, masz prawie wzrost idealny, i umiej to docenić !