Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna mn

co sadzicie o ludziach nieśmiałych??

Polecane posty

Gość taka jedna mn

Gość sadze ze sa niesmiali

Gość verbatimm
Ze sa bardziej wartosciowi od zbyt pewnych siebie osobnikow, bardziej dojrzali, "nie-pusci", ale w dzisiejszym swiecie wygrywaja ludzie z tupetem...

a co to jest PP, bo dla mnie to Polit Poznańska, miłe i niemiłe wspomienia

Gość flflaaaa
Mały odsetek to ludzie o naprawdę interesującym wnętrzu i warto do nich dotrzeć. Znakomita większość po prostu faktycznie nie ma nic do powiedzenia. Poza tym to ciągłe dowartościowywanie ich, troszczenie się o ich komfort i dobre samopoczucie, leczenie kompleksów - nie sorry. Wolę ludzie którzy nie sprawiają takich problemów/ Poza tym - sama choć jestem gadułą też kiedyś była niepewna siebie i nawet teraz po prostu zaczynam czuć się dziwnie w towarzystwie takiego milczka. Próbuję tak, próbuję inaczej - opowiada monosylabami. To ja nie wiem, czy nie chce ze mną rozmawiać, czy ma takie problemy ze sobą. Wyciąganie zaś z takiego kogoś czegoś na siłę, może przekroczyć granice wrażliwości takiego osoby, bo to na ogół delikatne stworzenia, więc nic na siłę. Szczerze mówiąc: wycofuję się i zaczynam rozmowę z kim innym. Nieśmiali są po prostu męczący.

Gość srefb r yt eytryt
ze sa niesmiali, rozni sa ludzie jedni odwazni, otwarci rozrywkowi z poczuciem humoru inni nie, nie kazdy musi byc smialy, kazdy z nas jest inny trzeba akceptowc i tolerowac kazdego czlowieka

Gość flflaaaa
"nie każda zamknięta szuflada jest pełna, bywają przeraźliwie puste" No właśnie.

a o to chodzi, tylko jedna piosenka mi się podoba, a właściwie werset, moja miłością jest muzyka gitarowa od Shadows, Hendrix, Santana, ze wskazaniem na Knopfnera

Gość a ja tam jetem
niesmiala, tzn na poczatku glownie, pozneij sie otwieram i fajnie mi z tym🖐️

Ja sądzę, że są nieśmiali:O Ale też zależy, czy ktoś ma po prostu spokojne usposobienie, czy czuje się odrzucony. Wkurzający sa ludzie, którzy są nieśmiali, a np. jak się rozkręcą, to potrafią komuś wejść na głowę, albo jak się spiją, to wychodzi z nich zwierz, a z butów słoma im wystaje na pół metra:P